Melissa. Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 191 Makaleler 11 22 Eylül 2020 #11 Caner Uncu dedi: INNO3D modelini ben pek beğenemiyorum. Giriş seviye kalitede bir model. Gigabyte Gtx 1660 Super Gaming Oc 6gb Gddr6 192bit Dx12 Nvidia Geforce Ekran Kartı Gv-n166sgamıng Oc-6gd - Fiyatı, Yorumları Gigabyte Gtx 1660 Super Gaming Oc 6gb Gddr6 192bit Dx12 Nvidia Geforce Ekran Kartı Gv-n166sgamıng Oc-6gd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu bütçede Gainward Ghost da bakılabilir, 3 ısı borulu bir kart ve soğutma bakımından hem Gigabyte`dan hem de INNO3D`den üstün.
Caner Uncu dedi: INNO3D modelini ben pek beğenemiyorum. Giriş seviye kalitede bir model. Gigabyte Gtx 1660 Super Gaming Oc 6gb Gddr6 192bit Dx12 Nvidia Geforce Ekran Kartı Gv-n166sgamıng Oc-6gd - Fiyatı, Yorumları Gigabyte Gtx 1660 Super Gaming Oc 6gb Gddr6 192bit Dx12 Nvidia Geforce Ekran Kartı Gv-n166sgamıng Oc-6gd yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bu bütçede Gainward Ghost da bakılabilir, 3 ısı borulu bir kart ve soğutma bakımından hem Gigabyte`dan hem de INNO3D`den üstün.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Eylül 2020 #12 Melissa. dedi: Bu bütçede Gainward Ghost da bakılabilir, 3 ısı borulu bir kart ve soğutma bakımından hem Gigabyte'tan hem de INNO3D'den üstün. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de varsa baksın.
Melissa. dedi: Bu bütçede Gainward Ghost da bakılabilir, 3 ısı borulu bir kart ve soğutma bakımından hem Gigabyte'tan hem de INNO3D'den üstün. Genişletmek için tıkla... Türkiye'de varsa baksın.
Melissa. Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 191 Makaleler 11 22 Eylül 2020 #13 Caner Uncu dedi: Türkiye'de varsa baksın. Genişletmek için tıkla... Gainward geliyor diye biliyorum. Bulamazsa PNY Twin Fan`a da bakabilir, birebir aynı bu modeller.
Caner Uncu dedi: Türkiye'de varsa baksın. Genişletmek için tıkla... Gainward geliyor diye biliyorum. Bulamazsa PNY Twin Fan`a da bakabilir, birebir aynı bu modeller.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Eylül 2020 #14 Melissa. dedi: Gainward geliyor diye biliyorum. Bulamazsa PNY Twin Fan'a da bakabilir, birebir aynı bu modeller. Genişletmek için tıkla... İkisinin de Türkiye içinde satışı yok. Olmayan şeyi de önermek mantıklı değil, mevcut modeller neyse onun üzerinden değerlendirme yapıyoruz. Gelirse de bakar öneririz.
Melissa. dedi: Gainward geliyor diye biliyorum. Bulamazsa PNY Twin Fan'a da bakabilir, birebir aynı bu modeller. Genişletmek için tıkla... İkisinin de Türkiye içinde satışı yok. Olmayan şeyi de önermek mantıklı değil, mevcut modeller neyse onun üzerinden değerlendirme yapıyoruz. Gelirse de bakar öneririz.
Melissa. Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 191 Makaleler 11 22 Eylül 2020 #15 Caner Uncu dedi: İkisinin de Türkiye içinde satışı yok. Olmayan şeyi de önermek mantıklı değil, mevcut modeller neyse onun üzerinden değerlendirme yapıyoruz. Gelirse de bakar öneririz. Genişletmek için tıkla... Piyasadan uzağım açıkçası, daha önce PNY kartlar geldi diye hatırlıyorum o yüzden önermiştim.
Caner Uncu dedi: İkisinin de Türkiye içinde satışı yok. Olmayan şeyi de önermek mantıklı değil, mevcut modeller neyse onun üzerinden değerlendirme yapıyoruz. Gelirse de bakar öneririz. Genişletmek için tıkla... Piyasadan uzağım açıkçası, daha önce PNY kartlar geldi diye hatırlıyorum o yüzden önermiştim.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Eylül 2020 #16 Melissa. dedi: Piyasadan uzağım açıkçası, daha önce PNY kartlar geldi diye hatırlıyorum o yüzden önermiştim. Genişletmek için tıkla... Aynen, gelmişti daha önce ben de hatırlıyorum ama şu an yok güncel olarak.
Melissa. dedi: Piyasadan uzağım açıkçası, daha önce PNY kartlar geldi diye hatırlıyorum o yüzden önermiştim. Genişletmek için tıkla... Aynen, gelmişti daha önce ben de hatırlıyorum ama şu an yok güncel olarak.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Eylül 2020 #17 Melissa. dedi: Bu bütçede gainward Ghost'da bakılabilir, 3 ısı borulu bir kart ve soğutma bakımından hem Gigabyte'dan hem de INNO3D'den üstün. Genişletmek için tıkla... Neden üzgün attınız anlayamadım. Elde olmayan bir kartı önermek de şovdan başka bir şey degil.
Melissa. dedi: Bu bütçede gainward Ghost'da bakılabilir, 3 ısı borulu bir kart ve soğutma bakımından hem Gigabyte'dan hem de INNO3D'den üstün. Genişletmek için tıkla... Neden üzgün attınız anlayamadım. Elde olmayan bir kartı önermek de şovdan başka bir şey degil.
Melissa. Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 191 Makaleler 11 22 Eylül 2020 #18 Adem Yıldız_ dedi: Neden üzgün attınız anlayamadım. Elde olmayan bir kartı önermek de şovdan başka bir şey degil. Genişletmek için tıkla... 2060 ve 2060S`in 1080P`nin en iyi kartları olduğunu söylediğin için.
Adem Yıldız_ dedi: Neden üzgün attınız anlayamadım. Elde olmayan bir kartı önermek de şovdan başka bir şey degil. Genişletmek için tıkla... 2060 ve 2060S`in 1080P`nin en iyi kartları olduğunu söylediğin için.
Adem Yıldız_ Megapat Katılım 1 Aralık 2016 Mesajlar 5.575 Çözümler 5 22 Eylül 2020 #19 Melissa. dedi: 2060 ve 2060S'in 1080P'nin en iyi kartları olduğunu söylediğin için. Genişletmek için tıkla... Merak ettim doğrusu. 1080P'nin en iyi kartları hangileri?
Melissa. dedi: 2060 ve 2060S'in 1080P'nin en iyi kartları olduğunu söylediğin için. Genişletmek için tıkla... Merak ettim doğrusu. 1080P'nin en iyi kartları hangileri?
Melissa. Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 191 Makaleler 11 22 Eylül 2020 #20 Adem Yıldız_ dedi: Merak ettim doğrusu. 1080P'nin en iyi kartları hangileri? Genişletmek için tıkla... RTX2060S ile neredeyse aynı fiyatta olan RX5700XT daha iyi bir tercih.
Adem Yıldız_ dedi: Merak ettim doğrusu. 1080P'nin en iyi kartları hangileri? Genişletmek için tıkla... RTX2060S ile neredeyse aynı fiyatta olan RX5700XT daha iyi bir tercih.