3 378894 Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 381 Çözümler 1 16 Nisan 2023 #11 HeroGTR dedi: Yeni Noctua fan aldım 6 adet üstler dahil. Sıvı soğutma kesin gerekli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben bir dönem sadece stok soğutucu ile kullandım herbangi bir sıkıntı çıkmadı sıcaklık değerlerine bakarsınız. HeroGTR dedi: Performans olarak çok tutmuşlar bu kartı. Ama NVIDIA olmasını tercih ettim biraz. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de size kalmış bir şey.
HeroGTR dedi: Yeni Noctua fan aldım 6 adet üstler dahil. Sıvı soğutma kesin gerekli olur mu? Genişletmek için tıkla... Ben bir dönem sadece stok soğutucu ile kullandım herbangi bir sıkıntı çıkmadı sıcaklık değerlerine bakarsınız. HeroGTR dedi: Performans olarak çok tutmuşlar bu kartı. Ama NVIDIA olmasını tercih ettim biraz. Genişletmek için tıkla... Tabii ki de size kalmış bir şey.
HeroGTR Hectopat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 1.319 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2023 #12 378894 dedi: Ben bir dönem sadece stok soğutucu ile kullandım herbangi bir sıkıntı çıkmadı sıcaklık değerlerine bakarsınız. Tabii ki de size kalmış bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
378894 dedi: Ben bir dönem sadece stok soğutucu ile kullandım herbangi bir sıkıntı çıkmadı sıcaklık değerlerine bakarsınız. Tabii ki de size kalmış bir şey. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.