DarkFlash Aquarius, Diamond Pro Mesh'den daha iyi, 100M ile de arasındaki farka değmez, 100R'ı hiç konuşmuyorum bile, 100M'den tek farkı ARGB. @Mehmet A
En ucuz DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! DarkFlash Aquarius Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Corsair CX Series CX550F RGB CP-9020216-EU 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair CX Series CX550F RGB CP-9020216-EU 550 W Power Supply özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kasada fanların hepsi içinden mi çıkıyor dışarıdan mı temin ediyorum? Ve B450m-k da kaç tana fan girişi var biliyor musunuz yeni yeni öğreniyorum böyle şeyleri
Kasada fanların hepsi içinden mi çıkıyor dışarıdan mı temin ediyorum? Ve B450M-K da kaç tana fan girişi var biliyor musunuz yeni yeni öğreniyorum böyle şeyleri.
@kmsk38, cızırtı sesinden kastınız Coil Whine ise evet, olma olasılığı diğer modellere göre birazcık daha yüksek. Ancak Coil Whine sandığınız kadar büyük bir sorun değil, kulaklık takarsanız hiç duymazsınız bile. @painkiller kullanıyordu, sorularınız varsa ona sorabilirsiniz.
@kmsk38, cızırtı sesinden kastınız Coil Whine ise evet, olma olasılığı diğer modellere göre birazcık daha yüksek. Ancak Coil Whine sandığınız kadar büyük bir sorun değil, kulaklık takarsanız hiç duymazsınız bile. @painkiller kullanıyordu, sorularınız varsa ona sorabilirsiniz.
@Rivadex@kmsk38 Ben CX serisinde görmedim açıkçası cızırtı. VS serisinde vardı ve bariz bir cızırtıydı. CW olayı ise tamamen şans meselesi, ona kesinlikle olmaz diyemem ama dediğiniz gibi kulaklıkla kullanıyorsan eğer farketmezsin bile.