2 282649 Hectopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 189 29 Haziran 2021 #11 Efbiay0 dedi: Yok hocam dosya gezgini yani. Genişletmek için tıkla... İdare edeceğiz o zaman. Belki bi' güncelleme getirirler düzelir. Olmazsada sağlık olsun.
Efbiay0 dedi: Yok hocam dosya gezgini yani. Genişletmek için tıkla... İdare edeceğiz o zaman. Belki bi' güncelleme getirirler düzelir. Olmazsada sağlık olsun.
benkeldegilim Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 329 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Haziran 2021 #12 282649 dedi: İdare edeceğiz o zaman. Belki bi' güncelleme getirirler düzelir. Olmazsada sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Ben dosya gezgininde bir çökme yaşamadım. Sadece bilgisayarı ilk 2-3 açışımda eski dosya gezginiydi, sonradan yeni sürüm geldi. Herhalde Windows 11'le beraber yapılmıyor güncellemesi.
282649 dedi: İdare edeceğiz o zaman. Belki bi' güncelleme getirirler düzelir. Olmazsada sağlık olsun. Genişletmek için tıkla... Ben dosya gezgininde bir çökme yaşamadım. Sadece bilgisayarı ilk 2-3 açışımda eski dosya gezginiydi, sonradan yeni sürüm geldi. Herhalde Windows 11'le beraber yapılmıyor güncellemesi.