Ryzen 5 2600 işlemcim var. Bunun için kule tipi soğutma mı almak mantıklı? 240'lık kapalı devre sıvı soğutma mı? Fiyat performans olarak hangisi daha mantılıdır?
Kule tipi soğutma ise hangisini önerirsiniz? Kapalı devre sıvı soğutma ise hangisini önersiniz?
Maksimum bütçe 500 lira falan... Sıvı soğutmada 1 tık daha artırabilirim.
kasa modeli dark sentinel.
Corsair H100 Serisi 240MM sıvı soğutma çok güzel olur hocam bu sisteme. İleride bilgisayarınızı yükseltseniz bile kullanabilirsiniz. Fakat eğer bu sistemde uzun süre kalırım dersen bu işlemciye kule tipi bir soğutucu da gider.
Ben Ryzen 7 2700 ile AMD Wraith Max soğutucu kullanıyorum. Render falan alırken bazen 24 saat aralıksız yükte çalışıyor bilgisayar, henüz bir sorun yaşamadım. Bütçe yoksa kule tipi soğutma iş görüyor, ama bütçe uygunsa kaliteli bir sıvı soğutma olabilir.
Kasamın modeli Dark sentinel 3X olandan. Ben extra bir tane de egzoz fan taktım. Kule tipi olarak Snowman T6 Ultra modelinin yorumları bayağı bir güzeldi. Tavsiye eder misiniz? 300 lira gibi bir fiyatı var.
Kasamın modeli Dark sentinel 3X olandan. Ben extra bir tane de egzoz fan taktım. Kule tipi olarak Snowman T6 Ultra modelinin yorumları bayağı bir güzeldi. Tavsiye eder misiniz? 300 lira gibi bir fiyatı var.
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-224-XT Black İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Şuan F/P oranı en yüksek soğutucu bu.
Işıklı mışıklı olsun derseniz 300TL'ye güzel olabilir.