R5 2600 stabil overclock

Curse1903

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
RAM
Xpg gammix 16gb cl16
Ekran kartı
RX6500xt
Anakart
Msi b450m-a pro max
İşlemci
Ryzen 5 2600
Arkadaşlar herkese merhaba. Elimde MSI B450M-A Pro Max anakart mevcut BIOS'ta gördüğüm bir ayarı yaptım OC Genie 4 bu ayarı açtığımda işlemci 3.85GHz 1.25v ile çalışmaya başladı bu ayar sizce nasıl boşta 35-40 derece yükte 55 görüyorum soğutucum Xigmatek Windpower 1266.

Sıcaklık iyi. Bence daha iyi değerlere de çıkabilirsiniz.

10 dakika boyunca stres testinde kaldı 55 üstüne çıkmadı kasam mesh üst tarafta egzoz fanları mevcut.

Forza Horizon 4 de test ettim ekran kartım %90 kullanım işlemcim %70 kullanımdaydı nasıl sizce?
FPS değerlerinden memnunsanız gayet iyi.

10 dakika boyunca stres testinde kaldı 55 üstüne çıkmadı kasam mesh üst tarafta egzoz fanları mevcut.

Forza Horizon 4 de test ettim ekran kartım %90 kullanım işlemcim %70 kullanımdaydı nasıl sizce?
Forza da kullanımın fazla olması normal denilebilir. Denildiği gibi FPS de iyiyse sorun yok. OC sonrası Cinebench testi falan yaptınız mı ?

R5 2600'ün OC'de verimsiz olduğunu düşünüyorum. 1600AF bile OC olunca % olarak daha çok artış gösteriyor. Ama aldığınız değerler oldukça iyi.

R5 2600'ün OC'de verimsiz olduğunu düşünüyorum. 1600 AF bile OC olunca % olarak daha çok artış gösteriyor. Ama aldığınız değerler oldukça iyi.

Anladım bugün testleri yapıp fotoğrafları buraya atarım hep birlikte bir karar veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…