R5 2600 Tray Işlemcide Fan Var mı?

MehmetSrtkya

Megapat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Teknoloji Alanı
Iyi forumlar herkese, sizden aldığım tavsiyelerle topladığım sistemi paraya ihtiyacım olduğu için sattım tekrardan sistem alacağım. Sinerji.com daki R5 2600 Tray İşlemci alacağım fakat dahilî fan oluyor mu? Araştırdım biraz tray işlemcilerde sadece işlemci olduğunu öğrendim fakat sinerji'ye sorduğumda fan dahil dediler. Kısaca sistem şöyle;

20190507_133933.jpg

Normalde dediğiniz gibi fan olmaz ama Sinerji birlikte veriyor olabilir. Sorarak iyi yapmışsınız.
Sistem iyi duruyor, ekran kartını unutmayın :) SSD 128 GB olsa da alınmalı diye düşünüyorum.

Yok unutmadım Rx 570 im taş gibi duruyor hala 😂 sadece oyun oynayacağım için anakartı yükseltmedim yeterli ve sorun çıkardığını duymadim hiç. SSD şimdilik alamayacağım eski sistemime de sonradan eklemiştim bundada öyle olur.

Tray'da sadece işlemci olur fakat Sinerji fan ile gönderiyor olabilir. Sistem çok güzel.

Iyi forumlar herkese, sizden aldığım tavsiyelerle topladığım sistemi paraya ihtiyacım olduğu için sattım tekrardan sistem alacağım. Sinerji.com daki R5 2600 Tray İşlemci alacağım fakat dahilî fan oluyor mu? Araştırdım biraz tray işlemcilerde sadece işlemci olduğunu öğrendim fakat sinerji'ye sorduğumda fan dahil dediler. Kısaca sistem şöyle;

Eki Görüntüle 392021

Cevabı almışsınız zaten :) Fan var diyip fansız gönderecek halleri yoktur diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı