R5 2600 ve 5700XT Darboğaz yapar mı?

1080p very low ve medium arası ayarlarda oynayacağım.

Geçen, geçmiş zaten keşke almadan önce açsaydın konuyu.

Soğutman iyiyse OC yapabilirsin işlemci bazlı oyunlarda darboğazı görürsün monitöründe farkı var arkadaşların dediği gibi en sağlıklısı işlemcini satıp 3600 alman bana göre.
Şuan işlemcimi değiştiremem maalesef ve stok soğutum var. Monitör 1080p 144hz 1ms

Hayır yapmaz ama bir süre idare edebilirsiniz 2600 ile acelesi yok.
Tamamdır çok teşekkür ederim hocam. Birde yayın açmayı kaldırır mı peki? Birde 2600’ün 2. el piyasası hakkında bilginiz var mı?

Tamamdır çok teşekkür ederim hocam. Bir de yayın açmayı kaldırır mı peki? Bir de 2600’ün 2. el piyasası hakkında bilginiz var mı?

Yayın açamazsanız maalesef o kadar iyi değil ve 2.el hakkında bilgimde yok maalesef.

Yayın açamazsanız maalesef o kadar iyi değil ve 2.el hakkında bilgimde yok maalesef.
Hocam İncehesap durduk yere ürün iadesini gerçekleştirdi. Madem 5700xt darboğaz yapacak 5600xt alsam olur mu? Siz ne tavsiye edersiniz?

Hocam İncehesap durduk yere ürün iadesini gerçekleştirdi. Madem 5700XT darboğaz yapacak 5600XT alsam olur mu? Siz ne tavsiye edersiniz?

Ryzen 5 2600 RTX2060'a kadar rahatlıkla besler RX 5600XT'yi de besliyeceğini düşünüyorum işlemci tabanlı oyunlar Max 5-10FPS kayıp yaşarsınız sanırsam ama yayın konusunda bilgim yok RX 5700 XT almamanız iyi oldu o kartda Driver sorunu var RX 5600XT'de ise daha az sorun yaşanılıyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…