Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.163 Çözümler 17 Yer Bursa 27 Eylül 2020 #1 Merhaba arkadaşlar işlemcim bu. Anakartım Gigabyte B450M S2H BIOS üzerinden hız aşırtma yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar işlemcim bu. Anakartım Gigabyte B450M S2H BIOS üzerinden hız aşırtma yapmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
PashaReyiz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 3.665 Makaleler 2 Çözümler 19 Yer Dünyanın diğer ucu Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2020 #2 Her işlemcinin silikon kalitesi farklıdır ve OC yapacaksanız kaliteli bir soğutucu almalısın örnek olması için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Her işlemcinin silikon kalitesi farklıdır ve OC yapacaksanız kaliteli bir soğutucu almalısın örnek olması için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 27 Eylül 2020 #3 Hocam işlemciye yapacaksınız galiba, yeterli soğutmayı sağlayabileceğinizden emin olun stok fan yetersiz kalabilir.
Hocam işlemciye yapacaksınız galiba, yeterli soğutmayı sağlayabileceğinizden emin olun stok fan yetersiz kalabilir.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.842 Çözümler 15 27 Eylül 2020 #4 Sağlıklı bir şekilde yapılır umarım, konuyu takipteyim.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.163 Çözümler 17 Yer Bursa 27 Eylül 2020 #5 PashaReyiz dedi: Her işlemcinin silikon kalitesi farklıdır ve OC yapacaksanız kaliteli bir soğutucu almalısın örnek olması için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam coreboost açıkken işlemci fazla voltaj çekiyor. O yüzden 3.9GHz manuel olarak ayarlamak istiyorum. Bu konuda yardım edebilir misin? Esperoja dedi: Hocam işlemciye yapacaksınız galiba, yeterli soğutmayı sağlayabileceğinizden emin olun stok fan yetersiz kalabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam coreboost açıkken işlemci fazla voltaj çekiyor. O yüzden 3.9GHz manuel olarak ayarlamak istiyorum. overclock bilgisi olan arkadaş yok mu 700 kişi Online şu an. Son düzenleme: 27 Eylül 2020
PashaReyiz dedi: Her işlemcinin silikon kalitesi farklıdır ve OC yapacaksanız kaliteli bir soğutucu almalısın örnek olması için Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam coreboost açıkken işlemci fazla voltaj çekiyor. O yüzden 3.9GHz manuel olarak ayarlamak istiyorum. Bu konuda yardım edebilir misin? Esperoja dedi: Hocam işlemciye yapacaksınız galiba, yeterli soğutmayı sağlayabileceğinizden emin olun stok fan yetersiz kalabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam coreboost açıkken işlemci fazla voltaj çekiyor. O yüzden 3.9GHz manuel olarak ayarlamak istiyorum. overclock bilgisi olan arkadaş yok mu 700 kişi Online şu an.