- Makaleler
- 1
Sarı siteden de ilan koyabilirsiniz. Ama pazarlık olur deyin mutlaka. Alıcısı çıkacaktır.
Oraya da koydum hocam bakalım hayırlısı artık.
Sarı siteden de ilan koyabilirsiniz. Ama pazarlık olur deyin mutlaka. Alıcısı çıkacaktır.
Baktınız olmuyor. En düşük 8250 yazın. Ve en düşük o sistemi 8000'e satın. Daha da inmeyin bence.Oraya da koydum hocam bakalım hayırlısı artık.
Fiyatı biraz daha indirebilirsiniz. Aklıma başka bir yöntem gelmedi. Farklı bir siteye de ilan verebilirsiniz.Sistemi 1 haftadan uzun süredir satmaya çalışıyorum, ciddi alıcı çıkmıyor. Hızlı satmak için ne önerirsiniz?
Sahibinden de geçici olarak üyeliğim durduruldu, kimlik istiyor atmakta kararsız kaldım, atmalı mıyım?Fiyatı biraz daha indirebilirsiniz. Aklıma başka bir yöntem gelmedi. Farklı bir siteye de ilan verebilirsiniz.
Başka bilemiyorum ne yazık ki. Ama yeni hesap açarsanız belki olabilir gibi. Story veya durum atabilirsiniz.Sahibinden de geçici olarak üyeliğim durduruldu, kimlik istiyor atmakta kararsız kaldım, atmalı mıyım?
Başka bildiğiniz ikinci el sitesi var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.