R5 2600 ve GTX 1650S sistem uyumu

Makaleler
4
Yer
İstanbul-KKTC
MSI A320M-A Pro.
MSI Gaming X 1650S.
Ryzen 5 2600.
G.Skill Trident Z RGB 2X8.
Corsair Spec Delta RGB.
Ben sistemi yükseltmek istiyorum, ilk önce de anakart değiştirmeyi düşünüyorum ama annem sürekli karşı çıkıyor, anakartı babamın arkadaşları vasıtasıyla yurt dışından getirteceğim inşallah, babam fikrime ve isteğime destek veriyor hatta ben kendim para biriktirip almak istiyorum. babam yok ben sana alırım diyor, ama annem hep yok olmaz diyor.

Ben sistemin tam anlamıyla uyumlu olduğunu düşünmüyorum, alırken fazla araştırmamıştım şimdi telafi etmeye çalışıyorum ama annem engel oluyor, yardımcı olursanız sevinirim

Gümrük vergisi vereceksin, buradaki ile aynı paraya gelecek.

Anakarti B450 yapmanız yeterli. Yukseltme yaparım diyorsanız 4. Ryzen işlemcileri bekleyin. Anakart olarak X570 alin anakartlar 4. nesil destekleyecekti yanilmiyorsam.

Bu kartta 4. Nesil ryzen destekliyor
Anakartı değiştirdikten 5-6 ay sonra işlemci değişimi de yapmayı düşünüyorum, işlemci seçimi için 4. nesil işlemcilerini bekliyorum.

Ne için kullanacağınıza bağlı bir durum. Ekran kartı ilerde 2080 muadili bir kart kullanacaksanız işlemci ve anakartın değişmesi gerekiyor. Adım adım güncelleme yapacaksanız mantıklı bir seçim.

Ne için kullanacağınıza bağlı bir durum. Ekran kartı ilerde 2080 muadili bir kart kullanacaksanız işlemci ve anakartın değişmesi gerekiyor. Adım adım güncelleme yapacaksanız mantıklı bir seçim.
Aklımdaki düşüce şöyle;
Anakartım ileriye dönük olmadığı için anakart ile başlamak istedim, yeni anakartı aldıktan sonra Ryzen 4000'lere göre karar vereceğim, ama şu an için aklımdaki işlemci 3700X veya 3800X fiyatlara göre karar vereceğim, ekran kartını da artık yetmemeye başladığında 2070S veya 2080S düşünüyorum, sizce böyle yapmam mantıklı olur mu?

Kasam da 3 fanlı ekran kartları için dar kalıyor ilerleyen zamanlarda onu da XPG Battlecruiser ile değiştireceğim.

Mantıklı bir karar yavaş yavaş güncelleme yapacaksanız, fakat işlemci değiştirmeden ekran kartını değiştirip uzun süre kullanırsanız biraz üzebilir. Çünkü seçeceğiniz kart darboğaz yaşatabilir. Mantıksız bir nokta göremedim dediklerinizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…