R5 2600 ve GTX 1660 Sistem Kasa Önerisi

bybrown

Kilopat
Merhabalar, R5 2600 ve GTX1660 sistem için kasa ve güç kaynağı arayışındayım. Aklımda 2 kasa var, birisi Phanteks P300 diğeri FSP CMT110A. FSP sizce yeterli olur mu, fiyat olarak onu almak beni epey rahatlatıyor ancak emin olamıyorum yeterli gelir mi gelmez mi? Güç kaynağı olarak da ikisinin içinde de 500W 80+ güç kaynağı mevcut.

Şunu da belirtmek istiyorum, çok fazla oyun oynayan biri değilim. Daha çok yazılım ve grafik işleri için kullanılacak bilgisayar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sharkoon SilentStorm Cool Zero 850W GOLD+
Benim bir lafım var , Mühendislikte Almandan , transistörde japondan şaşmayacaksın. Bütçe belirtirsen ona göre tavsiye yapabilirim.

300-400 TL arası düşünüyorum maksimum, aklımda FSP Hydro 600 de var ama nasıl seçeceğimi bilemiyorum. 80+ 250 liraya da var 450 liraya da çok daha fazlasına da. Herhangi bir parçayı riske atmak istemiyorum 100-200 lira için.

psu bir sistemin stabil çalışması ve parçaların güvenliği için parasından feragat edemeyeceğin bir parça. Sana daha düşük bütçeli psular öneremiyorum çünkü performanslı değil. Fsp 600 gibi çöp psulara para vermeni tavsiye etmem.

Doğru söylüyorsunuz, ben daha çok yabancı sitelerden bakıyorum da ağırlıklı olarak Evga, SeaSonic, Corsair RMX ve CMX serileri, Türkiye'de olmayan ya da nadir bulunan birkaç marka/model önerilerimiş. Sizin attığınız 850W'lık PSU benim sistemim için biraz fazla, 500W hayli hayli yetiyor hesaplama sitelerine göre ben herhangi bir yükseltme ya da OC düşünmüyorum ama yine de garanti olsun diye 550-600 bakıyorum. Bu değerde kaliteli tavsiye edebileceğiniz ne var? Gerekirse 1 RAM'i sonradan alıp ya da ekran kartını düşürüp PSU'yu elimden geldiğince kaliteli almaya çalışacağım.

FSP HYPER M85+ 650W 80+ BRONZ YARI MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…