R5 2600 ve GTX 1660 Ti sistem nasıl?

Almışken azıcık farkı verin R5 3600 alın. Kendim 2600 kullanıyorum ve bu öneriyi bir görev biliyorum. Bu arada vatan bilgisayar mağazaları açıldı mı?

hayı
Almışken azıcık farkı verin R5 3600 alın. Kendim 2600 kullanıyorum ve bu öneriyi bir görev biliyorum. Bu arada vatan bilgisayar mağazaları açıldı mı?
r açılmadı açıldığında oem sistem olduğu için parça değişikliği olmuyor 3600 olabilirdi tabiki

2600 ve 3600 arasındaki fark çok büyük, evet. Bence de 3600 alınmalı.
Bu arada benim de çok büyük bir sorum olacak. B450 anakartlar Ryzen 4000 desteği ile gelecek mi?
Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuda kesin bir bilgim yok. AMD nin verdiği soket uyumluluğu sözü 2020 de teknik olarak bitiyor. Uyumlu olmasını ben de isterim çünkü zen2+ mimarisine sahip 3300x gibi bütün çekirdeklerin tek bir yapıda olduğu bir işlemci mevcut B450 anakartlara uyumlu çıkar ise muazzam olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…