Selamlar. Valorant düşük ayarlarda oynuyorum ve 210 -200 arası FPS alıyorum fakat bu sürekli olarak 140-130-160 arası gidiyor. Özellikle mouse çevirirken ve fight atarken oluyor.
Valorant'ta bir FPS dalgalanması mevcut sizden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Şahsen ben 170 200 arası FPS alıyorum ve çok hızlı bir şekilde yükselip düşüyor.
Valorant'ta bir FPS dalgalanması mevcut sizden kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum
Şahsen ben 170 200 arası FPS alıyorum ve çok hızlı bir şekilde yükselip düşüyor.
Samsung Magician uygulamasında sağlık durumu good yazıyor ayrıca sadece Windows, Valorant ve CS:GO yüklü diğer uygulamalar ve oyunlar 1TB HDD de yüklü.
Sistemi komple test edebileceğim bir uygulama program var mı?
@Extramemes Valorant'ı HDD'ye çek öyle oyna bir de. Çok nadir de olsa depolama kaynaklı sıkıntılar olabiliyor, tespiti için de işe yarar bu. Yalnız o HDD milattan kalma ve kendine hayrı olmayan bir modelse işe yaramaz. İyi bir 7200 RPM'dir diye umuyorum.
@Extramemes Valorant'ı HDD'ye çek öyle oyna bir de. Çok nadir de olsa depolama kaynaklı sıkıntılar olabiliyor, tespiti için de işe yarar bu. Yalnız o HDD milattan kalma ve kendine hayrı olmayan bir modelse işe yaramaz. İyi bir 7200 RPM'dir diye umuyorum.
@Extramemes bir dene bakalım. Oyunu HDD'ye at, launcher'dan yerini seç büyük ihtimalle yeniden yükleme vb. yapmaz en fazla dosyaları kontrol eder. Bakalım bu düşüşler devam edecek mi.