R5 2600 ve GTX 1660Ti Sistem Önerisi

Harrun

Centipat
Merhabalar, şimdi ben bir bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve DAD-G2'yi gördüm ve bu şekilde kişiselleştirdim :

Bu şekilde ve bu sistemi itopya'dan alacağım sizce almalı mıyım önerilerinizi bekliyorum ve bu arada itopya'dan çok şikayet varmış 43 sayfa ve hepsi 1 gün önce yazılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel sistem. İtopya şu aralar çok sipariş aldığı için sistemler geç kargolanıyor ondan şikayet almıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Masteebox Lite 5 kasaların ısınma sorunu var bence kasayı değiştirmelisin.

Itopya ile çok şikayet var evet ama sabrınız varsa sorun değil. Ben 17 Haziran'da V4 sipariş ettim. Dün yeni kargoya verildi. Düne kadar biraz mızmız idim çok yavaş diye ama adamların yoğun olduğu için böyle olduklarını anladım. Bekleyebilirim diyorsanız alın. Ayrıca bu bekleme süresince müşteri hizmetlerine ulaşmak çok kolay olmaz haberiniz olsun.

Beklemesine beklerim fakat çoğu kişi arızalı bozuk parça gönderildi yazmış ve müşteri temsilcine de kimse ulaşamamış

Ben yarın kasa geldiğinde size haber ederim benim kargom nasıldı veya arızalı parça, kırık parça geldi mi söylerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…