R5 2600 ve RTX 2060 sistem toplama

korkusuz4466

Centipat
Katılım
19 Temmuz 2019
Mesajlar
44
Screenshot_20190921-113434.jpg

Hepinize merhabalar ben böyle bir sistem topladım sizce sisteme önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kötü. Çevre bilimleri güzel olsun diye sistemi kısmışsın. İlk olarak kasa değişecek sonra 8GB 3200MHz RAM yerine 3000MHz 16GBRAM olacak. Ekran kartı modeli de kötü. Hele o monitör 😃

Sen bütçeni yaz, en düzgün şekilde toplamaya çalışalım bu arada sistemde PSU da yok...
 
PSU yok FSP Hydro 600W'u tavsiye ederim. Anakart giriş seviyesi kötü bir kart. En azından Asus'un B450 modellerine bakmalısınız. RAM arkadaşın dediği gibi 16 GB 3000 MHZ olmalı. İşlemcinin daha düzgün performansı için. Kasa çok çok kötü biraz daha pahalıya daha kaliteli bir şey istiyorsan Dark N10 alabilirsin. Ekran kartını asla tek fanlı alma mutlaka çift fanlı olmalı. Bunun dışında bütçeyi belirtmen lazım. Ama anladığım kadarıyla 5500-6000 arasında bir şey.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı