kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 9 Ocak 2021 #11 ahmetbatu dedi: Reis hakılısın ama işte herkesin kullandıgı güç kaynagı aynı degil sen kaliteli alırsın ama adam pek bilinmedik bir markayı alır ve bu markalardan dedigin degerlerde akım geçmez bu da sistemde sıkınyıya neden olur yani verimlilik degişmekte. Genişletmek için tıkla... 2060 Super veya daha üzeri bir kart olsaydı bu risk kısmen olurdu. Alacağı marka Corsair, 5500 XT gibi düşük güç tüketen bir kartı rahat rahat besler.
ahmetbatu dedi: Reis hakılısın ama işte herkesin kullandıgı güç kaynagı aynı degil sen kaliteli alırsın ama adam pek bilinmedik bir markayı alır ve bu markalardan dedigin degerlerde akım geçmez bu da sistemde sıkınyıya neden olur yani verimlilik degişmekte. Genişletmek için tıkla... 2060 Super veya daha üzeri bir kart olsaydı bu risk kısmen olurdu. Alacağı marka Corsair, 5500 XT gibi düşük güç tüketen bir kartı rahat rahat besler.
A ahmetbatu Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #12 Ben. kino dedi: 2060 Super veya daha üzeri bir kart olsaydı bu risk kısmen olurdu. Alacağı marka Corsair, 5500 XT gibi düşük güç tüketen bir kartı rahat rahat besler. Genişletmek için tıkla... Güç kaynagının Corsair oldugunu fark etmedim Corsair ise besler ben diğer güç kaynaklarından bahsettim markalı olmayan dandikler.
Ben. kino dedi: 2060 Super veya daha üzeri bir kart olsaydı bu risk kısmen olurdu. Alacağı marka Corsair, 5500 XT gibi düşük güç tüketen bir kartı rahat rahat besler. Genişletmek için tıkla... Güç kaynagının Corsair oldugunu fark etmedim Corsair ise besler ben diğer güç kaynaklarından bahsettim markalı olmayan dandikler.