R5 2600 ve RX 5500 XT sistem kaç paraya satılır?

bukalp611kere

Decapat
Daha fazla  
İmzamdaki bilgisayarı ekipmanlarla beraber kaç paraya satabilirim?
8000 liraya koysam 2 haftada satılır mı?
Yurt dışındaki Steam Deck getirmeyi planlıyorum 530 dolar olanından bilgisayarı satma parası karşılar mı diye düşünüyordum.

Yurt dışındaki Steam Deck getirmeyi planlıyorum 530 dolar olanından bilgisayarı satma parası karşılar mı diye düşünüyordum.

8000 bin yapın yapmasına da, diğer ekipmanları da yazın. Anakart model vb.

Dostum baştan söyleyeyim Steam dexk alimde şu an o kadar ahım şahım performans bekliyorsan alma ama elindw Low ayarlarda 30 60FPS RDR2 GoW oynayayım sıkıntı olmaz dersen kesinlikle al ama Steam Deck almak için pcni satma gerçekten övüldüğü gibi PC görevini üstlenebiliyor bir monitöre bağladığında bazı oyunlarda geçilmez hatalar alıyorsun Valorant Fortnite vb. deck almak için pcni satma yani yılın en az 4 5 ayı evde değilsin mesal o zaman alabilirsin ama oyunlarını hep evde oynarım dışarıda pek oynamam diyorsan değmez sistemin gideceği fiyat 6500 7000 civarı diğer ekipmanları orta seviye sayarsak Steam Deck almayla bitmiyor 530 luğunu alacağım demişsin o 256 GB yanlış hatırlamıyorsam. 256 GB gerçekten yetmez 2 modern oyun indirdiğinde biter yanına extra 512'lik ya da 1TB'lik ad kart alman gerek onların fiyatı da 1-2K ona göre hesabını yap ben 400 lüğünü aldım içindeki 64'lük EMMC'yi 128 GB M.2 SSD'ye dönüştürdüm sistemin yarısına Windows yarısına SteamOS kurdum Steam'deki oyunları Steam OS'dan pahalı ve Steam'de olmayan oyunları Torrent'ya da Epic Games'den filan oynamak için Windows kullanıyorum extra SanDisk'in 170mb/s A2 1TB SD kart aldım oyunları oradan yükleyip oynuyorum onun fiyatı da 2500TL içindeki EMMC'yi kendim içini açıp değiştirdim 128 GB'lik M.2 SSD ise 340TL tuttu. M.2 SSD'yi sırf arayüz ve işletim sisteminin hızlı çalışması için aldıö SD kartın sergilediği performansda gayet yetiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı