R5 2600 ve RX 570 sistem kaç yıl götürür?

Merhaba, Ryzen 5 2600 ve RX 570 8GB RAM tahmini kaç yıl götürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Ryzen 5 2600 ve RX 570 8GB RAM tahmini kaç yıl götürür?
Bazı arkadaşlarımız işlemci önemli önemli diyip ekran kartını düşük alıp iyi işlemci alırlar ör 1050 takip i7 7700 si olanlar islemciyi düşür ekran kartı al yada uzun süre için durumun var ise işlemciyi daha iyi alıp ekran kartını düşük tut ileride değiştirirsin işlemcide önemli oyun oynayacak san ekran kartida

2600 yerine 1600af gecip aradaki farkla 580e gecebilirsiniz bence. 2600 ve 1600af neredeyse ayni islemciler. Bir bakin derim

Sadece csgo gta 5 için kullanırım bu oyunlar için kaç sene gider tahmini?
Öyle sadece 2 oyun düşünme siz saniyormuydunuz GTA 5 bedava olmadan önce herkes oynuyordu yine bi AAA oyun bedava olur herkes oynar hepimiz dahil ve suanki her oyunu yuksek-ultrada kasmayan bir kart boşa kullanmış olursunuz

Öyle sadece 2 oyun düşünme siz saniyormuydunuz GTA 5 bedava olmadan önce herkes oynuyordu yine bi AAA oyun bedava olur herkes oynar hepimiz dahil ve suanki her oyunu yuksek-ultrada kasmayan bir kart boşa kullanmış olursunuz
Yani sadece gta 5 oynamayayım diyorsun her oyunu oynatır yani

AMD fx8350 ve RX 570 mining kartla GTA 5 cod ww2 tarzı oyunları 4 k da oynadım oc olmadan sen düşün o kadar kotu işlemciyle 1 sene oyun oynadım 4 kda
Ama yinede kullanıcıya bağlı önceki laptobum 8 senelikti en son rainbow oynuyordum yuksekte 30 fps vede işlemciyi düşür ekran kartı alırsın ileridede islemcini oc larsin yeni kart alınca yada ikinci el alıcaksın garantili kat kat iyi bir ekran kartı ve işlemci alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…