S Scnbel Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 Minidump Rapor Linki https://drive.google.com/file/d/1wboyC6SfAWsE34pSk-QhzdNR6y92-5mA/view?usp=sharing Ekran kartı RX 570 Anakart A520M K V2 İşlemci AMD Ryzen 5 2600 Uzun zamandır ne zaman oyun oynamayı denesem çoğu oyunda sürekli mavi ekran alıyorum veya bilgisayarım direkt kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Minidump.rar drive.google.com Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Uzun zamandır ne zaman oyun oynamayı denesem çoğu oyunda sürekli mavi ekran alıyorum veya bilgisayarım direkt kapanıyor. Yardımcı olabilir misiniz? Minidump.rar drive.google.com
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.086 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Haziran 2024 #2 Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. İşlemciye herhangi OC veya UV işlemi uygulandı mı? Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. İşlemciye herhangi OC veya UV işlemi uygulandı mı?
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 27 Haziran 2024 #3 Sisteminde kullandığın güç kaynağı hakkında bir bilgi eklemen de gerekiyor. Artı 0 Eksi
684918 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 3.056 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #4 GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. İşlemciye herhangi OC veya UV işlemi uygulandı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı zaten son sürümde. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. İşlemciye herhangi OC veya UV işlemi uygulandı mı? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı zaten son sürümde.
KS KS S Scnbel Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #5 GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. İşlemciye herhangi OC veya UV işlemi uygulandı mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırıp kurdum zaten. İşlemciye bu işlemler uygulanmadı 181951 dedi: Sisteminde kullandığın güç kaynağı hakkında bir bilgi eklemen de gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı Vx plus 400 Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldırıp son sürümü kur. İşlemciye herhangi OC veya UV işlemi uygulandı mı? Genişletmek için tıkla... Kaldırıp kurdum zaten. İşlemciye bu işlemler uygulanmadı 181951 dedi: Sisteminde kullandığın güç kaynağı hakkında bir bilgi eklemen de gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı Vx plus 400
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.086 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Haziran 2024 #6 Scnbel dedi: Kaldırıp kurdum zaten. İşlemciye bu işlemler uygulanmadı. Güç kaynağı VX Plus 400. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın direkt kapanıyor mu yoksa fanları dönmeye devam edip sadece görüntü mü gidiyor? Artı 0 Eksi
Scnbel dedi: Kaldırıp kurdum zaten. İşlemciye bu işlemler uygulanmadı. Güç kaynağı VX Plus 400. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın direkt kapanıyor mu yoksa fanları dönmeye devam edip sadece görüntü mü gidiyor?
KS KS S Scnbel Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #7 GFYT dedi: Bilgisayarın direkt kapanıyor mu yoksa fanları dönmeye devam edip sadece görüntü mü gidiyor? Genişletmek için tıkla... Kapanıyor Artı 0 Eksi
GFYT dedi: Bilgisayarın direkt kapanıyor mu yoksa fanları dönmeye devam edip sadece görüntü mü gidiyor? Genişletmek için tıkla... Kapanıyor
181951 Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 5.918 Makaleler 1 Çözümler 330 27 Haziran 2024 #8 OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com 30 dakikalık bir Power testi yapıp 30 dakika sonunda ekran görüntüsünü sağlarsan iyi olur değerlerle birlikte. Artı 0 Eksi
OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com 30 dakikalık bir Power testi yapıp 30 dakika sonunda ekran görüntüsünü sağlarsan iyi olur değerlerle birlikte.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.086 Makaleler 1 Çözümler 571 27 Haziran 2024 #9 181951 dedi: OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com 30 dakikalık bir Power testi yapıp 30 dakika sonunda ekran görüntüsünü sağlarsan iyi olur değerlerle birlikte. Genişletmek için tıkla... OCCT ile kapanma yapıyorsa ekran görüntüsü alması mümkün değil. Scnbel dedi: Kapanıyor. Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz geliyor. Bütçenizi belirterek öneri konusu açın, beni etiketleyebilirsin. Artı 0 Eksi
181951 dedi: OCBASE/OCCT : Free, all-in-one stability, stress test, benchmark and monitoring tool for your PC Ocbase is the home of OCCT, the most popular all-in-one stability / stress testing / benchmarking / monitoring tool available for PC www.ocbase.com 30 dakikalık bir Power testi yapıp 30 dakika sonunda ekran görüntüsünü sağlarsan iyi olur değerlerle birlikte. Genişletmek için tıkla... OCCT ile kapanma yapıyorsa ekran görüntüsü alması mümkün değil. Scnbel dedi: Kapanıyor. Genişletmek için tıkla... PSU yetersiz geliyor. Bütçenizi belirterek öneri konusu açın, beni etiketleyebilirsin.
KS KS S Scnbel Femtopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #10 GFYT dedi: OCCT ile kapanma yapıyorsa ekran görüntüsü alması mümkün değil. PSU yetersiz geliyor. Bütçenizi belirterek öneri konusu açın, beni etiketleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kesin mi PSU Calculatore göre yeterli gözüküyordu Artı 0 Eksi
GFYT dedi: OCCT ile kapanma yapıyorsa ekran görüntüsü alması mümkün değil. PSU yetersiz geliyor. Bütçenizi belirterek öneri konusu açın, beni etiketleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kesin mi PSU Calculatore göre yeterli gözüküyordu