R5 2600 ve RX 570 Sisteme Görüntü Gelmiyor

ulutan

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, buradaki konuları inceleyerek istediğim bileşenleri toplayıp bilgisayarımı oluşturdum fakat ekrandan görüntü alamıyorum.

Bütün fanlar, klavye vs. her şey çalışır gösteriyor. RAM'leri RGB yanıyor, ekran kartın ışığı da yanıyor fakat fanlar dönmüyor. Displayport 'No signal' diyor. HDMI ile bağladığımda HDMI 'No signal' diyor (monitörden de geçişleri yapıyorum).

Eksik ne olabilir, neden görüntü gelmez? Yardımlarınıza ihtiyacım var. PSU yetersiz olabilir mi?
  • Asus B450M-K
  • Ryzen 5 2600
  • Sapphire RX570 nitro
  • Corsair Vengeance pro 8x2 16GB
  • Silverstone 500W PSU
  • Asus VP228QG 75Hz 1ms Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle garip bir şey fark ettim normal mi acaba? Giriş yerindeki o boşluk (ekte).

Haydaa
Ekran kartı ile monitör arasında sadece HDMI kablosu var, ekran kartına DVI kablosunu da takmak gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Haydaa
Ekran kartı ile monitör arasında sadece HDMI kablosu var, ekran kartına DVI kablosunu da takmak gerekiyor mu?
Hayır, 1 tanesini 2 tarafa(Monitör ve Ekran kartı) takarsanız yetecetir, DVI'ye ihtiyacınız yok.

Önce DVI ile deneyin. Görüntü gelirse sistemin tüm yazılım kurulumunu yapın ve HDMI veya Display Port ile devam edersiniz.

Deneyeceğim.

Pinin biri eksik görünüyor büyük bir ihtimalle ondan kaynaklı sistemi riske atmayın bilgisayarcı da soket vardır değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…