Sorununuz ram veya başka bir parçayla alakalı değil. Anakartın Bios güncellemesinin yapılması lazım. Şu an için başka çözümü yok. Bios güncellendikten sonra görüntü alamazsanız diğer seçeneklere bakmak gerekiyor.
Elinizdeki anakartı iade edip B450 tip bir anakart alıp keyfinize bakın derim.Aynı işlemci ile MSI B450M GAMİNG PLUS kullanıyorum gayet iyi çalışıyor. Bende aynı hatayı bir hafta önce yaptım ve buradaki arkadaşlar sayesinde kartımı iade edip b450'ye geçtim.Mutluyum
Sorununuz ram veya başka bir parçayla alakalı değil. Anakartın Bios güncellemesinin yapılması lazım. Şu an için başka çözümü yok. Bios güncellendikten sonra görüntü alamazsanız diğer seçeneklere bakmak gerekiyor.
Merhaba anakarttan direkt görüntü alamaman gayet normal R5 2600 da çünkü sadece CPU olarak çalışıyor içinde herhangi bir GPU yok. Ekran kartının çalıştığından emin misin? Eğer değilsen lütfen öncelikle ekran kartını başka bir bilgisayar da dene ya da elinde yedek bir ekran kartı varsa bilgisayarından görüntü almayı dene. Eğer elinde başka bir RAM varsa onu dene. Hala görüntü alamazsan. Anakart ve ya işlemciden şüphe etmeye başlayabilirsin.
Ekran kartı çalışıyo fakat görüntü alamıyorum.Ram değiştirmeyi düşündüm fakat gelen yorumlarla ramle alakası olmadığını öğrendim.Anakartı güncellemem içinde 1.nesil bir işlemci takıp güncellemem gerek galiba MSI servisine yolluyacağım
Ekran kartı çalışıyo fakat görüntü alamıyorum.Ram değiştirmeyi düşündüm fakat gelen yorumlarla ramle alakası olmadığını öğrendim.Anakartı güncellemem içinde 1.nesil bir işlemci takıp güncellemem gerek galiba MSI servisine yolluyacağım