R5 2600 ve RX 570 sisteme kasa önerisi

MeinWein

Hectopat
Merhaba arkadaşlar sistemimi 1 yıl önce topladım hemen kısaca özellikleri yazayım.
-Rampage Redcore 3 Dahili Fanı olan kasa
-Yine PSU dahili 500W Rampage
-Ryzen 5 2600 3.4 GHz
-RX 570 4 GB
-ASUS Prime B450M-K anakart
-2X 8 GB 2666 MHz RAM

1 Yıldır bu sistemi kullanıyorum fakat oyunlarda egzoz fanı olmamasının da etkisiyle aşırı ısınma oluyor. Biraz araştırdım ve hem PSU'mun hem de kasamın kötü olduğunu öğrendim.
Forumlarda önerilen bir tane kasa gördüm. Buradan gidebilirsiniz. Aklımdaki bir diğer kasa ise arkadaşımın da kullandığı bu kasa.
Eğer ki ısınma sorunumu çözebilecek, hava sirkülasyonu iyi olan ve çok önemli olmasa da ses konusunda aşırı gürültülü olmayan bir kasa önerebilecek varsa bekliyorum. Ayrıca dahili olarak 4 veya daha fazla fan olursa iyi olur.

Eklemeyi unutmuşum PSU önerilerine de açığım ama montajını yapamam diye Vatan'dan alıp orada taktırmak istiyorum PSU'yu. PSU konusunda bilmem gerekenler var ise yazarsanız sevinirim.

Şimdiden çok teşekkürler herkese.
Bir kasa daha buldum. Çok önerilmiş ve hava akımı çok övülüyor.
Ayrıca içinde dahili PSU da olduğu için bunu almayı da düşünüyorum. Sizce hangisi daha mantıklı olacaktır?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı