R5 2600 ve RX 580 darboğaz yapar mı?

Peki kaç watt psu önerirsiniz 5500 stokta yok belki gtx 1650 olabilir

Ben bu ikiliyi kullanıyorum. Oyun sırasında işlemci kullanımı %30-40 falan. Darboğazın "d"si yok yani.
Hangi oyunlarda olduğu belirtirsen iyi olur. Aynı ikiliyi bende kullanıyorum. Bazı oyunlarda daha yüksek kullanımlara çıkıyor.

RX 580 adamın evine incir ağacı diker. Çok güç tüketiyor. GTX 1660 veya RX5500XT öneririm. Sorunuza gelirse darboğaz yapmaz.
Ne alakası var. Gayet de normal seviyede güç tüketiyor. Eğer çok güç tüketen belirli bir model varsa o model adıyla belirt lütfen.

İşlemci bazlı oyunlar kullanıyorsanız ya da arkadaşa göre daha düşük bir çözünürlükte oyun oynuyorsanız olabilir.
Çok güncel oyunların bazıları hariç neredeyse tüm oyunları en üst seviye ne varsa o şekilde 1080p oynuyorum. Çok yeni AAA oyunlarda custom ayar yapıp 60FPS alacak şekilde ayarlıyorum.

Çok güncel oyunların bazıları hariç neredeyse tüm oyunları en üst seviye ne varsa o şekilde 1080P oynuyorum. Çok yeni AAA oyunlarda Custom ayar yapıp 60FPS alacak şekilde ayarlıyorum.

1650 Super daha düşük güç tüketimine sahipken bazı oyunlarda daha yüksek FPS aldığı bile olabiliyor.

Yinede teşekkür ederim arkadaşlar 1660s alıcam zaten indirimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…