Daha fazla  
İlk sistem toplamam arkadaşlar, kıymetli vaktinizi ayırıp görüş ve düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Fiyat performans olsun istedim parçalarda her hangi bir sorun yaşar mıyım uyumsuzluk verimsiz çalışma olarak?
  • Gigabyte GA-AX370M-DS3H Soket AM4 AMD X370 micro ATX GA-AX370M-DS3H Anakart
  • Sapphire Radeon RX 580 Nitro+ 8GB
  • Ryzen 5 2600
  • Corsair 16GB DDR4-3000 3000 MHz CMK16GX4M2B3000C15B RAM
  • Inter-Tech Argus RGB CM unit 650 W ATX Siyah 88882168 Güç Kaynağı
  • Aerocool Aerocool Quartz Mavi ACCM-PB07043.B1 Bilgisayar Kasası
  • Samsung 970 EVO 250GB PCI Express 3.0 M.2 MZ-V7E250E Solid State Disk (SSD)

Acaba parçalarda herhangi bir uyumsuzluk var mıdır?
Böyle bir sistem toplamak istedim alabileceğinin en iyisini yapmak istedim.
HDD ileride ihtiyaç duyarsam eklerim diye düşündüm.
Sistemde kullandığım güç kaynağı 80+ gold yarı modüler acaba ekran kartıma güç kablolarını bağlayabilir miyim? Kablolar PSU'dan eksiksiz çıkar mı?
İlk kez bilgisayar topladım ve muhtemelen ilk kez montaj yapacağım nelere dikkat etmeliyim?
Her türlü görüş ve önerilere açığım çok teşekkürler, şimdiden bana zaman ayırıp cevap verdiğiniz için. Bütün görüşlere saygıma vardır. Yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart olarak b450 modelli bir anakart tercih ederseniz BIOS güncellemesi yapmak zorunda kalmazsınız. 970 EVO yerine hem HDD hem de SSD alırsanız daha iyi bir tercih olur.

Anakart olarak b450 modelli bir anakart tercih ederseniz BIOS güncellemesi yapmak zorunda kalmazsınız. 970 EVO yerine hem HDD hem de SSD alırsanız daha iyi bir tercih olur.
hdd sorun değil lazım olduğu an ekleyebilirim 970 evo yetmez mi her oyunu yüklü bulundurma zorunluluğundan çok yüklü olanları hızlı kullanmak istedim 250 gb olmasından dolayı da bana hareket alanı olacağına inanıyorum gerçi günümüzde de oyunlar 50-100 gb arasında gidiyorlar siz bu yorumu yaptıktan sonra bir kez daha düşündüm acaba bir HDD eklesem mi 275 tlye wd blue 7200 RPM düşünmüştüm nasıldır acaba? WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı

İsterseniz 500 GB bir HDD alıp yanına SSD ekleyebilirsiniz. Bütçe açısından daha hesaplı olur diye 970 EVO almayın dedim. Normal SSD'ler de işinizi görür. Ben de 500 GB HDD ve 120 GB Adata SU650 kullanıyorum. Oyunların yüklenme hızları hızlanıyor evet ama 120 GB alanımı oyunlarla doldurmak istemedim zaten performans açısından fps değerlerinde bir değişme olmuyor o yüzden de oyunlar HDD' de, Windows ve programlarımın hepsi ise SSD'de kullanıyorum.

F3311 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.

hard disk sorun değil diye düşünüyorum ama sizin görüşlerinize katılarak bakacağım eğer bütçeme biraz ekleme ile alabiliyorsam alacağım olmadı sistemi aldıktan sonra gerek duyduğum anda ekleyeceğim. 970 860 tan daha faklı bir kontrolcü sahip ve ömür olarak daha iyi diye biliyorum o yüzden SSD den kısmak istemedim görüşleriniz için çok teşekkür ederim

Kesinlikle B450 yonga seti olan bir anakarta geçiş yapmanız sizin için avantaj haline gelir. SSD olarak m2 bağlantısı olan SSD'ler yerine sata bağlantılı SSD düşünmek bütçeniz adına daha verimli olur 7200 RPM hard disk almanız sonucunda çokta fiyat farkı olmadan daha iyi performans alabilirsiniz.

Kesinlikle katılıyorum b450 çok daha geleceğe yönelik olacaktır.

Kasayı Dark N10 yap.
İşlemci 2600x.
Anakart AX370 Gaming 3 yap M olmasın.
Ramleri Adata Z1 3200mhz 16GB al.
Hdd 1TB 7200rpm barracuda al.
Sssd Adata Su800 128/256 GB tercih.
duruma göre anakart x470 ya da b450 olması daha iyi olabilir. X470

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…