Bütçeniz tam olarak ne kadar?
şuanda hdd de ekledim 5740 tl oldu 1 tb hdd ekledim ama wd blue mu alsam seagate barracuda mı kararsız kaldım
x370 ile b450 arasında ne gibi fark var b450 yani 2. nesillerde çok bir fark yoktu sadece anakart üreticileri revizyon yaptılar kendilerinden birşeyler eklediler diye biliyorum

X370 eski nesil olsa da üst düzey bir anakarttır. Yüksek sistem toplayan yada OC aşırtma yapanlar genelde X ibareli anakart seçiyor ikiside alınır ama X370 alınacaksa aldığınız firmaya söyleyin BİOS güncellemesi yaparak göndersin.

Anakart olarak b450 modelli bir anakart tercih ederseniz BIOS güncellemesi yapmak zorunda kalmazsınız. 970 EVO yerine hem HDD hem de SSD alırsanız daha iyi bir tercih olur.
anakartımı bununla değiştiriyorum fiyat farkı 8 tl
Dediğiniz gibi yapıcam hdd ve b450 anakart ekledim teşekkürler.
b450 tercih ettim aradaki fiyat farkı 8 oc ile şuan işim yok olursa da çok ileride o zamana kadar yaparız zaten bu ilk topladığım sistem bundan 10 sene önce ben çocukken toplanan sistem hala çalışıyor yani sorun yok görüşleriniz için teşekkürler.

Şu anda en çok merak ettiğim şey şudur:

- Psu Inter-Tech Argus RGB CM unit 650 W ATX Siyah 88882168 Güç Kaynağı bunun türkçe kaynağı yok ve araştırdığımda sadece almanca bilgiler çıkıyor acaba bu psu sistemime zarar verir mi?

- Bu parçaları seçmek istedim sizin yaptığınız gibi ekran kartını 1070 almak ta mantıklı ama şu anda benim sistemim 5755 tl tutuyor herşey dahil. Sizin yazmış olduğunuz da güzel ama ne bileyim şimdi beni biraz daha düşünürdünüz. Çok teşekkür ederim değerli vaktini ayırdığın için.

Marka bana hiç güven vermedi. Bence SilverStone veya FSP gibi markalara yönelin. AX370M anakart yerine B450 anakart almak daha mantıklı ayrıca GTX 1070 RX 580 e fark atıyor siz karar verin.

Anakart olarak b450 modelli bir anakart tercih ederseniz BIOS güncellemesi yapmak zorunda kalmazsınız. 970 EVO yerine hem HDD hem de SSD alırsanız daha iyi bir tercih olur.
ile değiştirdim
Marka bana hiç güven vermedi. Bence SilverStone veya FSP gibi markalara yönelin. AX370M anakart yerine B450 anakart almak daha mantıklı ayrıca GTX 1070 RX 580 e fark atıyor siz karar verin.
anakartı ile değiştirdim 1070 biliyorum güçlü bir kart ama ben ekran kartımı satın aldım rx580 nitro+ 8 gb olarak fiyatıda uygun o yüzden böyle söyleyince siz mantıklısınız ama dolu bir sistem olsun istiyorum kararsız bırakıyorsunuz beni

Bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayarlardan biri bu. Hiç şüphesiz tek atın gitsin.

Bence de bu sistem çok daha ama istersen 16gb ram g.skill alacağına adata alırsan daha uygun fiyata gelebilir.

B450 yada x470 almanız durumunda store MI teknolojisi ile hdd+ssd konfigüre olarak daha yüksek kapasitede çözüm sağlayacaktır. 240 gb SATA3 yada m2 ssd ile 1 TB HDD (Toshiba P300) iyi bir performans almanıza yardımcı olur.
Ryzen 2600 4.1-4.2 ghz e kolaylıkla O.C. yapılarak kullanılabilir. Ryzen 2600X ise 4.3 ghz seviyesindedir. 100 mhz için kanımca gerek yoktur ki yapılan sentetik ve uygulama , oyun benchmarkları %3-4 fark gösteriyor.
RAM alabiliyorsanız 8x2 alın. Ya da ilerde piyasada bulabileceğiniz bir 8 GB alıp sonra ekleyin.Günümüzde yetersiz kaldığı birçok senaryo söz konusudur.
Güç kaynağı en önemli parçadır. Satış sonrası desteğinden , kalitesinden şüpheniz olan hiçbir ürünü almayın. Silverstone strider, FSP Hydro , Aerocool KCAS serisi 600-700 watt uyguna bulduğunuz ürünü alabilirsiniz. Bunların tamamında en az 2x (6+2) PCI-Exp bağlantı mevcuttur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…