R5 2600 ve RX 590 ile Yayın Yapılır mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar sistemim şu şekilde:

• MSI B450M Pro M2
  • AMD Ryzen 5 2600
  • Sapphire Nitro+ SE RX 590
  • Kingston HyperX Fury 8 GB 3466 MHz
  • Samsung EVO 750 120 GB
  • Seagate SkyHawk 2 TB HDD

Bu sistem yayın yapmak için yeterli midir? Genel olarak mümkünse 1080p PUBG ve CS yayını olur. Eğer mümkün değilse 720p de olur.

Son düzenleme:
İki oyun da 720P için yapılabilir düşüncesindeyim. İnternetinizden de bahsederseniz 1080P bile yapılabilir.

Ek olarak RAM'iniz kaç GB?

Benim aklımdaki sistemi toplamışsınız doğrusu.Bu iki bileşenlerin fps değerleri oldukça iyi.Yayın için yeterli.1080p olması için internetinizin iyi olması şart...

RAM'iniz kaç GB bilmiyorum fakat sisteminiz yayın yapmak için yeterli. Yükleme hızı da önemli.

Herkese çok teşekkür ederim. Bellek 8 GB. İnternetim şu anda 25 Megabit bir internet fakat değiştireceğim için yazmadım. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.

Herkese çok teşekkür ederim. Bellek 8 GB. İnternetim şu anda 25 Megabit bir internet fakat değiştireceğim için yazmadım. Tekrardan herkese teşekkür ediyorum.

RAM konusunda PUBG oynarken sıkıntı yaşayabilirsin yayın esnasında.

1080p'lere, 900p'lere çıkmanıza gerek yok. 720p60 gayet yeterlidir. Kaliteyi arttırmak için verebildiğiniz kadar bitrate vermeniz yeter.

Yüksek çözünürlüklere çıkmak için daha yüksek internet hızından ziyade donanım gerekli, onu da belirteyim. R5 2600 ile çıkılmaz da demiyorum, sadece gerek yok. Oyun içi performansı etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…