R5 2600 ve RX 590 ile Yayın Yapılır mı?

1080p'lere, 900p'lere çıkmanıza gerek yok. 720p60 gayet yeterlidir. Kaliteyi arttırmak için verebildiğiniz kadar bitrate vermeniz yeter.

Yüksek çözünürlüklere çıkmak için daha yüksek internet hızından ziyade donanım gerekli, onu da belirteyim. R5 2600 ile çıkılmaz da demiyorum, sadece gerek yok. Oyun içi performansı etkiler.
Yalnız çözünürlük düştükçe işlemciye binen güç artar.

Arkadaşlar sistemim şu şekilde:

• MSI B450M Pro M2
  • AMD Ryzen 5 2600
  • Sapphire Nitro+ SE RX 590
  • Kingston HyperX Fury 8 GB 3466 MHz
  • Samsung EVO 750 120 GB
  • Seagate SkyHawk 2 TB HDD

Bu sistem yayın yapmak için yeterli midir? Genel olarak mümkünse 1080p PUBG ve CS yayını olur. Eğer mümkün değilse 720p de olur.
Bu sistemi aldıktan sonra hangi oyunda kaç FPS ve dereceleri yazarsan sevinirim...

Bu sistemi aldıktan sonra hangi oyunda kaç FPS ve dereceleri yazarsan sevinirim...

Sistemi aldım zaten. Oynadığım oyunlar FIFA, CS GO, PUBG şu sıralar. CS GO’da 300 küsür FPS alıyorum rahat bir şekilde. PUBG ultra ayarlarda 80-90 alıyorum ortalama. Ekran kartı ısısı da 63 dereceyi geçmedi hiç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı