R5 2600 ve RX 590 sistem CyberPunk 2077'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

Leodamar

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Cyberpunk 2077 Medium ve High grafiklerinde tahmini kaç FPS alırım?

Bileşenlerimin tamamı ektedir:

Ekran kartı: Sapphire RX-590 8 GB Nitro+ Special
Anakart: Gigabyte B450M.
İşlemci: R5 2600
RAM: 8 GB Corsair DDR4.

Orta ayarlarda oynarsın.

1606065449176.png

CyberPunk2077'nin güncel sistem gereksinimi tablosu biraz karışık paylaşıldı hocam. 5700XT ile 2060 ve 1060 ile 1660S aynı kulvara koyulmuş. Oyun çıkmadan tam bir bilgiye sahip olmanız zor ama büyük ihtimalle RAM upgrade'i yaparsanız 60 FPS sabit oynayabileceksinizdir. RAM olmadan droplar yersiniz ve çift kanal olmadığı için FPS'de düşüklükde olur.

Tahmini kaç FPS alacağını kimse bilemez. Ama sistem gereksinimlerinde senin sistemin Yüksek ayarlarda önerilebiliyor. Yalnız RAM yönünden kaybedebilirsin büyük ihtimal. 8 GB RAM eksik gelebilir. Onun dışında yüksek ayarlarda oynarsın ama.

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.
Möderatör rica ediyorum. Şu konuları açtırmayın. Bıktık artık. Bu insanları neden beyni kullanmıyor?Oyun daha s-u-n-u-l-M-A-D-ı.
yazımı tam olarak okumadınız sanırım az çok bende fikir sahibiyim burada bilgi sahibi olan insanların tecrübesine ihtiyacım var ve cümlemde ''tahmini'' olarak belirttim. SUNULMADIĞINI biliyorum.

Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Yazımı tam olarak okumadınız sanırım az çok bende fikir sahibiyim burada bilgi sahibi olan insanların tecrübesine ihtiyacım var ve cümlemde "tahmini" olarak belirttim. Sunulmadığını biliyorum.

Akıcı oynayacaksın zaten. Neyin FPS'i? Ayrıca bu konuyu açacak olan insanların bu yorumu da görmüş olur. Ben konuyu tam okumadan yorum yaptığım da belirtmek gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı