CyberPunk2077'nin güncel sistem gereksinimi tablosu biraz karışık paylaşıldı hocam. 5700XT ile 2060 ve 1060 ile 1660S aynı kulvara koyulmuş. Oyun çıkmadan tam bir bilgiye sahip olmanız zor ama büyük ihtimalle RAM upgrade'i yaparsanız 60 FPS sabit oynayabileceksinizdir. RAM olmadan droplar yersiniz ve çift kanal olmadığı için FPS'de düşüklükde olur.
Tahmini kaç FPS alacağını kimse bilemez. Ama sistem gereksinimlerinde senin sistemin Yüksek ayarlarda önerilebiliyor. Yalnız RAM yönünden kaybedebilirsin büyük ihtimal. 8 GB RAM eksik gelebilir. Onun dışında yüksek ayarlarda oynarsın ama.
yazımı tam olarak okumadınız sanırım az çok bende fikir sahibiyim burada bilgi sahibi olan insanların tecrübesine ihtiyacım var ve cümlemde ''tahmini'' olarak belirttim. SUNULMADIĞINI biliyorum.
Yazımı tam olarak okumadınız sanırım az çok bende fikir sahibiyim burada bilgi sahibi olan insanların tecrübesine ihtiyacım var ve cümlemde "tahmini" olarak belirttim. Sunulmadığını biliyorum.
Akıcı oynayacaksın zaten. Neyin FPS'i? Ayrıca bu konuyu açacak olan insanların bu yorumu da görmüş olur. Ben konuyu tam okumadan yorum yaptığım da belirtmek gerek.