R5 2600 ve RX 590 sistem görüntü gelmiyor

FarukBaban

Kilopat
Daha fazla  
Yeni bilgisayar topladım ve sistem şu şekilde;
  • MSI B450 GAMING Plus Max.
  • Sapphire RX 590 Nitro+ 8 GB.
  • AMD Ryzen 5 2600.
  • Crucial ballistix 8 GB 3000 MHz.
  • Corsair MP510 240GB M.2 SSD.

Elimdeki PSU (Zalman ZM-600LE)tek 8 pin çıkışlı olduğu için, 6 pin to 8 pin dönüştürücü alacağım. Şimdilik SSD'ye sistemi kurmak için ana karta bağladım HDMI kablosunu. Ama ekran gelmiyor. PC çalışıyor, işlemci ve PSU fanı dönüyor, ekran gelmiyor. CPU Power girişini taktım, o konu da sormanıza gerek yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun belli. Görüntü almak için HDMI'yı anakarta bağlamışsınız, yani onboard görüntü almak istemişsiniz fakat R5 2600'ün dahili grafik kartı yok. Bu yüzden görüntü alamazsınız. Görüntü almanızın tek yolu ekran kartını kullanmak. Monitörden gelen kabloyu ekran kartına bağlamanız gerek.

HDMI to VGA falan almıyor, PSU'da 1 adet 8 pin varmış, ekran kartına da 8 pin bağlamak için 6 to 8 pin kablo alacak.

Hocam bir sorum olacak ama, dönüştürücü siparişi verdim, bulunduğum şehirde bulamadım. O gelene kadar kurulum vesaire yapmak için eski ekran kartım olan Zotac GTX 550 Ti'ı kullansam işlemciyle sıkıntı çıkar mı acaba?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı