R5 2600 ve RX580 sistem tavsiyesi

Bende hemen hemen aynı parçaları aldım anakartı nanokatalogtan alacakmışsın. Orası ucuz ürün satıyor ama bir nedeni var. Ön siparişteki ürünleri geç gönderiyorlar haberin olsun bu konuda aydınlatayım seni. Bende asus prime b450m k aldım.

Hocam james donkey ssd önermem. Bir de oyun için 480 gb depolama yetmeyebilir. Önerim AMD Ryzen 5 2500X 3.6GHz, RX580 8GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu PC siteden alt kısımdan 1 tb harddisk eklemeniz. O zaman fiyat 4.070 tl ediyor. Ha eğer işlemci düşük derseniz alt kısımdan işlemciyide yükseltebilirsiniz. Sistem 4.300 tl ediyor.
Bende harddisk var ya o sıkıntı değil benim kendimin toplama sebebi anakartlarında 4 adet RAM slotu bulunmayıp düşük PSU kullanmalarıdır.Ben aldığımda baya uzun ömürlü olsun ve üzerine korkmadan ekleme yapmak istiyorum.Kasa da 5 fanlı birde ondan istiyorum.
Çözüldü.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı