CodeNameGordon Hectopat Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 373 Çözümler 2 Yer Black Mesa Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #11 Deathadder dedi: Dostum biri işlemci diğeri ekran kartı. 3500X. Genişletmek için tıkla... Beynim yandı çok pardon. RHEZNOW dedi: İşlemciden bahsediyor zaten. Bence 3500X tercih et 2600'ün tekli çekirdek performansı iyi değil render işlerin yoksa 3500X diyorum. Genişletmek için tıkla... Kafa gitti benim çok pardon. Chained Vessel dedi: Kartı değiştirmiyorum, aslında daha satın bile alamadım. İşlemciye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon kusura bakma kafa gitti benim
Deathadder dedi: Dostum biri işlemci diğeri ekran kartı. 3500X. Genişletmek için tıkla... Beynim yandı çok pardon. RHEZNOW dedi: İşlemciden bahsediyor zaten. Bence 3500X tercih et 2600'ün tekli çekirdek performansı iyi değil render işlerin yoksa 3500X diyorum. Genişletmek için tıkla... Kafa gitti benim çok pardon. Chained Vessel dedi: Kartı değiştirmiyorum, aslında daha satın bile alamadım. İşlemciye bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Pardon kusura bakma kafa gitti benim
Chained Vessel Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 298 Çözümler 1 Yer Zaten oradan görebiliyorsunuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2020 #12 CodeNameGordon dedi: Beynim yandı çok pardon. Kafa gitti benim çok pardon. Pardon kusura bakma kafa gitti benim Genişletmek için tıkla... Olabilir güzel insan, sonuçta hepimiz insanız.
CodeNameGordon dedi: Beynim yandı çok pardon. Kafa gitti benim çok pardon. Pardon kusura bakma kafa gitti benim Genişletmek için tıkla... Olabilir güzel insan, sonuçta hepimiz insanız.