R5 2600 yerine R5 3600 kullanmak için siparişi iptal etmeli miyim?

Arkadaşlar V.O.K 5300TL sistemini sabah siparişini vermiştim. Sonra YouTube'da gezinirken gördüm, Donanım Arşivi 5400TL'ye PC toplamışlar. Baktım, aralarında fark olarak 100 TL ve sipariş verdiğim PC Ryzen 5 2600, Donanım Arşivi'nin topladığı PC Ryzen 5 3600. Sorum şu; siparişimi iptal edip Donanım Arşivi'nin PC'sini alayım mı?

Bence hazır sistem almayın çünkü firmalar alındıktan sonra iade edilen ürünleri kutu açıldığı ve tekrardan satıldığında müşteri kutusu açık olduğu da iade ediceği için hazır sistemlerin içine gömüyorlar OEM parçaları eğer bilgisayar donanımların dan anlayan tanıdığınız birisi varsa alın parçaları o toplasın.

Hazır sistemler genelde tek tek toplamaktan çok daha ucuza geliyor. 5400TL fiyata 1660ti sistem ancak toplanıyor.
İptal tuşuna bastım sonra iptal talebiniz alındı diyor. Kesin iptal olucak mı? İtopya dan almıştım.
O siteden hiç alışveriş yapmadığım için kesin bir şey diyemem. Bilen arkadaşlar cevaplayabilir.

Hazır sistemler genelde tek tek toplamaktan çok daha ucuza geliyor. 5400TL fiyata 1660ti sistem ancak toplanıyor.
Cevap verir misin üsteki yazdığıma? Lütfen.
Neyse zaten iptal etsem bile parayı 1 aya yatırırlar, o zamana kadar kampanya biter. İptal bastığımda direk iptal edilir sanıyordum ama öle olmadı iptal beklemede diyor. İptal talebimi geri çekemiyorum. Bir sıkıntı olmaz demi.
En azından iptal olmadan pazartesi günü arayıp iptal talebimi geri çekebilirim demi.

Son düzenleme:
3600 çok daha güçlü.

İptal talebi onaylandıktan 1 hafta içerisinde para geri yatar, güvenilir bir siteyse.

İptal et.
Sıkıntı çıkarsa sabah 9.00'da ara ya da mail at.

Yazları dikkatli olmak lazım. Yazın sonuna doğru yapacaksanız alışveriş yapın. Ben yazın satın aldığım ürünlerde de sorun olmadı olsa da düzelttiler fakat yazın işlemlerin yavaş olmasından şikayetçi çok insan var. Site güvenilirdir. 3600 daha güçlü bir işlemcidir, mümkünse değiştirmek daha iyi olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…