Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirtiğim gibi görev yöneticisinden baktığım zaman mantık cekirdek 4, öteki görünen 8. Forumda gördüm çoğu kişinin 12 gözüküyor. Oyunlarda bu yüzden CPU yüksek kullanıyor ve GPU'yu besleyemiyor diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sistem Yapılandırması diye aratın Windows'da. Ardından Önyükleme kısmına gelip oradan gelişmiş seçeneklere gelin. İşlemci sayısı kısmında tik varsa tiki kaldırın ve yeniden başlatın.
Ryzen 2600 6 çekirdek bir işlemci. 12 olan sanal çekirdekleri. 12 gözükmesinin sebebi MSI Afterburner'in sanal çekirdekleri de normal çekirdekten sayması.
Sistem Yapılandırması diye aratın Windows'da. Ardından Önyükleme kısmına gelip oradan gelişmiş seçeneklere gelin. İşlemci sayısı kısmında tik varsa tiki kaldırın ve yeniden başlatın.
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirtiğim gibi görev yöneticisinden baktığım zaman mantık cekirdek 4, öteki görünen 8. forumda gördüm çoğu kişinin 12 gözüküyor. Oyunlarda bu yüzden CPU yüksek kullanıyor ve GPU'yu besleyemiyor diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.