R5 2600X 104 dereceye ulaşıyor

Y3siinn06

Centipat
Daha fazla  
Dün akşam sistemi normal kullanıyordum sabah kalktığımda birdenbire açınca kapanmaya başladı ve şimdi termal macununu değiştirdim halen sistemim böyle. Yardımcı olabilir misiniz?

Ekran görüntüsü 2025-06-28 150533.png

Yükte değilken 95 derece hiç normal değil fanı temizleyebilirsin soğutucu işlemciye iyi temas etmiyor olabilir. Ve kullandığın macun nedir?

Montajda sorun var muhtemelen. Soğutucuyu çıkarıp kendinden emin bir şekilde tekrar montajlayabilir misin?

Kanka Dark marka bir sıvı soğutucum var bilgisayar uzun zamandan beri bende dün akşam hiç bşr sorun yoktu saatlerce CS oynadım hiçbir şey olmadı sabah kalktım çalıştırdığımda birden kapandı sonra tekrar çalıştırdığımda işlemci 105 derecelerde falandı eski bilgisayarlardan bildiğim için kendini korumaya alıp kapatıyordu PC bende İtopya'dan bilindik bir marka termal macununu temizledim sıvı soğutucunun peteklerini falan her yerinin tozlarını çıkarttım doğru montajladım 5 kere kontrol ettim internetten bakarak termal macunu sürdüm yani her şey doğru sıvı soğutmanın kablosunu anakarttaki pump pinine taktım hep orada takılıydı önceki aldığım adam CPU kısmına takmjştı boşta 75 dereceydi ben pumpa alınca 50 derecelerdeydi şimdi her şey doğru neden olduğunu bilmiyorum aynı sorunu yaşayan varsa bir yardımcı olabilir mi?

Yükte değilken 95 derece hiç normal değil fanı temizleyebilirsin soğutucu işlemciye iyi temas etmiyor olabilir. Ve kullandığın macun nedir?

Hocam süreli 30 dk bile olmadıhttps://www.hepsiburada.com/thermal-grizzly-conductonaut-sivi-metal-sogutucu-macun-pm-HB00000YI0ZR bu marka termal macun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı