R5 2600X 94 Derece Sıcaklık

Hava akışı kötü olsa bile böyle olmaması gerek. Termal macun veya montaj hatasından kaynakli olabilir. Direk bir şey söylemek mümkün değil. Deneyerek bulman gerek.

Hava akışı kötü olsa bile böyle olmaması gerek. Termal macun veya montaj hatasından kaynakli olabilir. Direk bir şey söylemek mümkün değil. Deneyerek bulman gerek.
Sanırım Termal Macun Hatası Çünkü Ilk Aldığımda Böyle Şeyler Olmuyordu
Hava akışı kötü olsa bile 94 derece çok fazla işlemci soğutucunun yerine tam oturduğuna ve düzgün çalıştığına emin misiniz ? Ek olarak termal macunda da sıkıntı olabilir.
Düzgün çalıştığına su şekilde eminim fps değerlerimde hiç bir sıkıntı yok ve editörlük yaptığım için renderlarida hızlı alıyor gayet ve evet sanırım acilen termal macun değiştirmem gerek
Hava akışı kötü olsa bile 94 derece çok fazla işlemci soğutucunun yerine tam oturduğuna ve düzgün çalıştığına emin misiniz ? Ek olarak termal macunda da sıkıntı olabilir.
Düzgün çalıştığına su şekilde eminim fps değerlerimde hiç bir sıkıntı yok ve editörlük yaptığım için renderlarida hızlı alıyor gayet ve evet sanırım acilen termal macun değiştirmem gerek
Peki arkadaşlar termal macun öneriniz nedir duyar performans olarak max 45 tl falan daha altıda olursa sevinirim

Stock soğutucu ile Stress testinde en fazla 87° görüyorum. Oyunlarda 71° yi geçmiyor. Kasanız demirden yapılmış tamamen kapalı bir kutu değilse o kadar kötü olmaz.

Ben amd a-8 4500m notebook işlemcisi ile 104 dereceyi görmüştüm.
İ5-4210m ile de 101 dereceyi
Gt-820m ekran kartı ile de 110 dereceyi görmüştüm.
Bir sıkıntı olmadı anlık olarak. Yıllar sonra performansı düştü tabi. Sorunun yüksek ihtimalle termal macun kaynaklı. Xigmatek PTI-G3606 Termal Macun iyi gibi 36 tl bir fiyatı var ortalama.

Çok Sağolun en kısa sürede termal macunu yenileyecek

BIOS üzerinden Game Mode açmış olabilir misiniz? Eğer açtıysanız sebebi odur, kapatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…