S Sissu Hectopat Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 346 Çözümler 2 6 Haziran 2021 #11 pesimist34 dedi: İlk yanlış yazdınız sanırım 60 FPS alır dediniz gibi ama, neyse kusura bakmayın değiştiriyorum mesajı. Genişletmek için tıkla... 2 kere düzelttim ilk APU değil demiştim bir internet sitesinin azizliğine uğradım o yüzden öyle yazmıştım tekrar düzelttim.
pesimist34 dedi: İlk yanlış yazdınız sanırım 60 FPS alır dediniz gibi ama, neyse kusura bakmayın değiştiriyorum mesajı. Genişletmek için tıkla... 2 kere düzelttim ilk APU değil demiştim bir internet sitesinin azizliğine uğradım o yüzden öyle yazmıştım tekrar düzelttim.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.044 Çözümler 21 Yer Turkiye 6 Haziran 2021 #12 Sissu dedi: 2 kere düzelttim ilk APU değil demiştim bir internet sitesinin azizliğine uğradım o yüzden öyle yazmıştım tekrar düzelttim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorun yok iyi forumlar .
Sissu dedi: 2 kere düzelttim ilk APU değil demiştim bir internet sitesinin azizliğine uğradım o yüzden öyle yazmıştım tekrar düzelttim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sorun yok iyi forumlar .
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 6 Haziran 2021 #13 XD .Z dedi: Ekran kartsız R5 2600X işlemci Valorant'ta kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen işlemcide ekran kartı yok bırak Valorant'ı görüntü bile alamazsınız.
XD .Z dedi: Ekran kartsız R5 2600X işlemci Valorant'ta kaç FPS alır? Genişletmek için tıkla... Bahsi geçen işlemcide ekran kartı yok bırak Valorant'ı görüntü bile alamazsınız.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #14 Ekran kartınız nedir?