R5 2600X GTX 1050 Ti sistem ederi nedir?

kadircanisbilen

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese,

Sistemimi (monitör dahil) satıp bir MacBook almak istiyorum. Sizce sistemi optimum olarak kaça satabilirim? Görsellerde bilgisayarın her parçası ve 6 Kasım 2021 güncel fiyatları yazıyor. Tedarik edilemeyen kasa ve ekran kartı fiyatları da en uygun şu şekilde buldum, link paylaşabiliyor muyum bilmiyorum ama elle yazayım. Link sorun olmazsa onları da eklerim:

Kasa: 750 TL (Trendyol üzerinden)
Ekran kartı: 384$ (Amazon üzerinden)

Bu işlerden anlayan yetkili bir ağabeyimiz destek olabilirse çok sevinirim .

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    153,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2.png
    58,6 KB · Görüntüleme: 40
2. El piyasına göre değerlendirmek gerekiyor bunun için öncelikle bileşenlerin garanti durumları esas alınır. 2. esas alınan unsur ise bileşenlerde herhangi bir arıza olup olmamasına bakılır. 3. esas ise kutuları yıpranmış mı (bunun önemi garantiye gönderileceği zaman kutusu garanti belgesi ve faturası istenir.) eğer bundada bir problem yok ise bu sistemin 2. el piyasasında edeceği yaklaşık tutar. 4.500 TL (pazarlık olayına girilmezse) - 5000 TL (bu biraz zor bir ihtimal)

Mart 2019'da almıştım dolayısıyla garanti süresi dolmuş durumda. Parçalar tertemiz hiçbir arızası yok ve OC yapılmadı. Belirttiğiniz tutar bana biraz az gibi geldi. Temperred glass kasa ve ekran kartı fiyatlarını güncel fiyat üzerine ekleyip göz önünde bulundurmuş muydunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…