Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Hocam ekran kartının arızalı olduğunu mu söylüyor yoksa ekran kartının sürücüsünümü.
Ayrıca Afterburner'ı silmemi istemenizin nedenini de söyler misiniz lütfen.
Hocam ekran kartının arızalı olduğunu mu söylüyor yoksa ekran kartının sürücüsünümü.
Ayrıca Afterburner'ı silmemi istemenizin nedenini de söyler misiniz lütfen.
Keyfimden istiyorum, sence neden isteyebilirim ki hocam Yüklenmeyen modüllerde çok dosyası olduğu için kaldır diyorum.
Sürücünü güncellersen kart sürücüsünden mi yoksa ekran kartı arızasından mı olduğunu anlarız. Sürücünü güncelledikten sonra mavi ekran verirse tekrar dosyaları at. Vermezse de konuyu kapatırız.
Keyfimden istiyorum, sence neden isteyebilirim ki hocam yüklenmeyen modüller de çok dosyası olduğu için kaldır diyorum.
Sürücünü güncellersen kart sürücüsünden mi yoksa ekran kartı arızasından mı olduğunu anlarız. Sürücünü güncelledikten sonra mavi ekran verirse tekrar dosyaları at. Vermezse de konuyu kapatırız.
Uygulamaya kayıt ol ve giriş yap. Ardından sürücüler sekmesine gir.
Mevcut olarak bende kurulu olan bu sürücü için indirme seçeneği gözükecektir sende. İndir.
Sürücü indikten sonra sana hızlı kurulum ve özel kurulum olarak 2 seçenek sunacak. Özel kurulumu seçersen benim dediğim gibi önceki sürücü tamamen kaldırılacak ve yeni sürücü ile gelen ek sürücüler de yüklenecek.
Özel kurulum seçtikten sonra aşağıdaki gibi bir ekran gelecek, grafik sürücüsü gri ve geri kalan her şey yeşil olacaktır sende. Yeşil olmayan varsa onu da işaretlersin. Yoksa karışmadan direkt kur. Bu kadar