Elinde fark bir işlemci var mı? Yenisi sipariş vermeden test et birkaç gün. Olmadı bir bilgisayar bayisine söyle onlarda test et. Ben eminim, sen de emin ol öyle sipariş geç.
Elinde fark bir işlemci var mı? Yenisi sipariş vermeden test et birkaç gün. Olmadı bir bilgisayar bayisine söyle onlarda test et. Ben eminim, sen de emin ol öyle sipariş geç.
VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR (119)
The video scheduler has detected that fatal violation has occurred. This resulted
in a condition that video scheduler can no longer progress. Any other values after
parameter 1 must be individually examined according to the subtype.
Arguments:
Arg1: 000000000000a000, The subtype of the BugCheck:
Aldığın uyarı, sistemde donanımsal bir hata olduğunu söylüyor.
0xA000
This is an internal OS state error, typically caused by a memory corruption or bad hardware.
VIDEO_SCHEDULER_INTERNAL_ERROR (119)
The video scheduler has detected that fatal violation has occurred. This resulted.
in a condition that video scheduler can no longer progress. Any other values after.
parameter 1 must be individually examined according to the subtype.
Arguments:
Arg1: 000000000000a000, The subtype of the BugCheck:
Aldığın uyarı, sistemde donanımsal bir hata olduğunu söylüyor.
0xA000
This is an internal OS state error, typically caused by a memory corruption or bad hardware.
Hocam PC'yi açtığımda parolayı girdiğim zaman PC çöküyor ve anakartta CPU ışığı yanıyor artık hiç açılmıyor ve sadece CPU ışığı yanıyor orada. Şimdi tam emin olabilirim sorunun işlemciden olduğuna.
Hocam şok bir haberle geri dönüş yapmaktayım donanımsal sıkıntı olan parçam anakartmış en son kendini belli etti zaten anakart değiştim artık sorunlar yok eski anakartta başka işlemci ve ekran kartı denedim yine aynısı oluyordu.