Oyun Steam'de bugün ileride gelecek olan güncellemeyi aldı. Güncellemeyi indirdim. Önceden çok kasmadan oynadığım kendi ayarlarımda oyun çok kasmaya ve arada takılmaya başladı. Sürücülerimdendir belki deyip sürücülerimi güncelledim öyle girdim oyuna. Fakat pek bir değişiklik olmadı. Ardından grafik ayarlarımı düşürdüm tekrar girdim oyuna. Fakat durum öncekinden de kötü oldu. O kasma esnasında Ultra-yüksek arasında bir ayar uyguladım fakat nafile... Şimdi tekrar girmeye çalışıyorum oyuna fakat oyundan attı. Başka bir oyuna girmeyi denedim (hot pursuit Remastered gibi). Ona girerken ilk denememde oyun takıldı attı ve hata verdi. İkinci denememde sorunsuz bir şekilde girdim. Sebebi oyundan mı yoksa benim kartımdan mı çözemedim bir türlü. Dün ve ondan önceki gün ekran kartı yüzünden bilgisayarı açma konusunda sıkıntı yaşamıştım. Daha öncelerde ekran kartının üzerindeki tozu kuru bir bezle çok hafif bir şekilde almayı denemiştim onun da etkisi olmuş olabilir mi acaba? Mesajı çok uzattım kusuruma bakmayınız.