V VDAADR Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #1 AMD Ryzen 5 2600X GTX 1060 16 GB RAM 240GB SSD 1TB hard disk Bu sistem nasıldır ve ne kadar eder?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #2 Marka-model belirtilmemiş bileşenlerde. Şu şekilde bakıldığında fena sistem değil. Fİyat belirtmek için model ve sağlık durumlarını bilmek gerekiyor.
Marka-model belirtilmemiş bileşenlerde. Şu şekilde bakıldığında fena sistem değil. Fİyat belirtmek için model ve sağlık durumlarını bilmek gerekiyor.
V VDAADR Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #3 Saint Lucia dedi: Marka-model belirtilmemiş bileşenlerde. Şu şekilde bakıldığında fena sistem değil. Fİyat belirtmek için model ve sağlık durumlarını bilmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kral sıfır bir sistem fakat markaları tam bilmiyorum bu şekilde bir tahmin fiyat verebilirmisin şu anki piyasaya göre
Saint Lucia dedi: Marka-model belirtilmemiş bileşenlerde. Şu şekilde bakıldığında fena sistem değil. Fİyat belirtmek için model ve sağlık durumlarını bilmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... kral sıfır bir sistem fakat markaları tam bilmiyorum bu şekilde bir tahmin fiyat verebilirmisin şu anki piyasaya göre
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #4 VDAADR dedi: Kral sıfır bir sistem fakat markaları tam bilmiyorum bu şekilde bir tahmin fiyat verebilir misin şu anki piyasaya göre Genişletmek için tıkla... 4K'dan yukarı edeceğini sanmıyorum. Bileşenler iyi marka ise ve ekran kartı 6 GB versiyonuysa daha fazla eder.
VDAADR dedi: Kral sıfır bir sistem fakat markaları tam bilmiyorum bu şekilde bir tahmin fiyat verebilir misin şu anki piyasaya göre Genişletmek için tıkla... 4K'dan yukarı edeceğini sanmıyorum. Bileşenler iyi marka ise ve ekran kartı 6 GB versiyonuysa daha fazla eder.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 2 Kasım 2021 #5 Kasa ve güç kaynağı yazmıyor mu?
V VDAADR Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #6 Saint Lucia dedi: 4K'dan yukarı edeceğini sanmıyorum. Bileşenler iyi marka ise ve ekran kartı 6 GB versiyonuysa daha fazla eder. Genişletmek için tıkla... 8k istediler
Saint Lucia dedi: 4K'dan yukarı edeceğini sanmıyorum. Bileşenler iyi marka ise ve ekran kartı 6 GB versiyonuysa daha fazla eder. Genişletmek için tıkla... 8k istediler
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 2 Kasım 2021 #7 VDAADR dedi: sıfır bir sistem Genişletmek için tıkla... Sıfır ise bu sistemi almanızı önermem. GTX 10x serisi ve Ryzen 2xxx serisi eski nesil. VDAADR dedi: Bu sistem nasıldır ve ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin markaları ve modelleri lazım tam fiyat verebilmemiz için. VDAADR dedi: 8k istediler Genişletmek için tıkla... Kesinlikle uzak durun. Oyun için alıyorsanız 8K'ya çok daha fazla FPS veren bir sistem bulabilirsiniz.
VDAADR dedi: sıfır bir sistem Genişletmek için tıkla... Sıfır ise bu sistemi almanızı önermem. GTX 10x serisi ve Ryzen 2xxx serisi eski nesil. VDAADR dedi: Bu sistem nasıldır ve ne kadar eder? Genişletmek için tıkla... Bileşenlerin markaları ve modelleri lazım tam fiyat verebilmemiz için. VDAADR dedi: 8k istediler Genişletmek için tıkla... Kesinlikle uzak durun. Oyun için alıyorsanız 8K'ya çok daha fazla FPS veren bir sistem bulabilirsiniz.
V VDAADR Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #8 General Pong Krell dedi: Kasa ve güç kaynağı yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... usta tanıdık biri bunları soyledi
General Pong Krell dedi: Kasa ve güç kaynağı yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... usta tanıdık biri bunları soyledi
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.121 Makaleler 7 Çözümler 23 2 Kasım 2021 #9 VDAADR dedi: Usta tanıdık biri bunları soyledi. Genişletmek için tıkla... "Tanıdık" arkadaş sizi güzel kazıklamaya çalışıyor. Ara sıra hazır sistem fırsatları oluyor. 8K'ya 1660, 1660TI gibi bir sistem düşerse onu alırsınız.
VDAADR dedi: Usta tanıdık biri bunları soyledi. Genişletmek için tıkla... "Tanıdık" arkadaş sizi güzel kazıklamaya çalışıyor. Ara sıra hazır sistem fırsatları oluyor. 8K'ya 1660, 1660TI gibi bir sistem düşerse onu alırsınız.
V VDAADR Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2021 #10 FantastikTürk dedi: "Tanıdık" arkadaş sizi güzel kazıklamaya çalışıyor. Ara sıra hazır sistem fırsatları oluyor. 8K'ya 1660, 1660TI gibi bir sistem düşerse onu alırsınız. Genişletmek için tıkla... eywallah kral pek anlamiyorum bu işlerden çok yardımcı oldunuz bu hafta almayı bile dusunuyordum bilgisayari çok teşekkürler
FantastikTürk dedi: "Tanıdık" arkadaş sizi güzel kazıklamaya çalışıyor. Ara sıra hazır sistem fırsatları oluyor. 8K'ya 1660, 1660TI gibi bir sistem düşerse onu alırsınız. Genişletmek için tıkla... eywallah kral pek anlamiyorum bu işlerden çok yardımcı oldunuz bu hafta almayı bile dusunuyordum bilgisayari çok teşekkürler