efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.483 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #11 oyuncu17 dedi: Ben bir tavsiye vereyim; https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rtx-4060-a520m-a-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu PC şu an çok ucuz, Ultra+ takintiniz yoksa alabilirsiniz bütün oyunları high-very high da oynatır, ayrıca 1660 Ti ve 4060 Ti arasında nasıl gözle görülür bir fark göremediniz hocam imkansız bu durum en az iki katı fark eder. Genişletmek için tıkla... Bütçesi 40k iken bence kesinlikle alınmamalı tabii kendi kararı.
oyuncu17 dedi: Ben bir tavsiye vereyim; https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rtx-4060-a520m-a-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu PC şu an çok ucuz, Ultra+ takintiniz yoksa alabilirsiniz bütün oyunları high-very high da oynatır, ayrıca 1660 Ti ve 4060 Ti arasında nasıl gözle görülür bir fark göremediniz hocam imkansız bu durum en az iki katı fark eder. Genişletmek için tıkla... Bütçesi 40k iken bence kesinlikle alınmamalı tabii kendi kararı.
oyuncu17 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #12 efebatiin dedi: Bütçesi 40k iken bence kesinlikle alınmamalı tabii kendi kararı. Genişletmek için tıkla... Hocam siz başka bir konuda ikinci el ürünleri sıfırından pahalıya bulup bu ürünleri tavsiye eden arkadaş değil misiniz?
efebatiin dedi: Bütçesi 40k iken bence kesinlikle alınmamalı tabii kendi kararı. Genişletmek için tıkla... Hocam siz başka bir konuda ikinci el ürünleri sıfırından pahalıya bulup bu ürünleri tavsiye eden arkadaş değil misiniz?
A A1a2g2 Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 760 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz Anakart: Asus B450m-K Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #13 oyuncu17 dedi: Ben bir tavsiye vereyim; https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rtx-4060-a520m-a-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu PC şu an çok ucuz, Ultra+ takintiniz yoksa alabilirsiniz bütün oyunları high-very high da oynatır, ayrıca 1660 Ti ve 4060 Ti arasında nasıl gözle görülür bir fark göremediniz hocam imkansız bu durum en az iki katı fark eder Genişletmek için tıkla... Cok buyuk boyutlu oyun oynamamistim belki ondan fark etmemisimdir ama fark olur yani o zaman arada
oyuncu17 dedi: Ben bir tavsiye vereyim; https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rtx-4060-a520m-a-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html bu PC şu an çok ucuz, Ultra+ takintiniz yoksa alabilirsiniz bütün oyunları high-very high da oynatır, ayrıca 1660 Ti ve 4060 Ti arasında nasıl gözle görülür bir fark göremediniz hocam imkansız bu durum en az iki katı fark eder Genişletmek için tıkla... Cok buyuk boyutlu oyun oynamamistim belki ondan fark etmemisimdir ama fark olur yani o zaman arada
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.483 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #14 oyuncu17 dedi: Hocam siz başka bir konuda ikinci el ürünleri sıfırından pahalıya bulup bu ürünleri tavsiye eden arkadaş değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam öyle bir konu. Ben DDR4 sistem tavsiye etmem kolay kolay bütçe kısıtlıysa o zaman ederim.
oyuncu17 dedi: Hocam siz başka bir konuda ikinci el ürünleri sıfırından pahalıya bulup bu ürünleri tavsiye eden arkadaş değil misiniz? Genişletmek için tıkla... Hatırlamıyorum hocam öyle bir konu. Ben DDR4 sistem tavsiye etmem kolay kolay bütçe kısıtlıysa o zaman ederim.
oyuncu17 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #15 efebatiin dedi: Hatırlamıyorum hocam öyle bir konu. Ben DDR4 sistem tavsiye etmem kolay kolay bütçe kısıtlıysa o zaman ederim. Genişletmek için tıkla... 15 bin liraya bilgisayar önerisi Sadece kasa monitörsüz 15 bin liraya güzel bir şey var mı hiç sizin bildiğiniz? www.technopat.net
efebatiin dedi: Hatırlamıyorum hocam öyle bir konu. Ben DDR4 sistem tavsiye etmem kolay kolay bütçe kısıtlıysa o zaman ederim. Genişletmek için tıkla... 15 bin liraya bilgisayar önerisi Sadece kasa monitörsüz 15 bin liraya güzel bir şey var mı hiç sizin bildiğiniz? www.technopat.net
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.483 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #16 oyuncu17 dedi: 15 bin liraya bilgisayar önerisi Sadece kasa monitörsüz 15 bin liraya güzel bir şey var mı hiç sizin bildiğiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O anakartın 2500 bandında olduğunu hatırlıyordum o yüzden 2. el önermiştim bütçe kısıtlı diye RAM konusunda haklısınız daha ucuzu varmış benim hatam.
oyuncu17 dedi: 15 bin liraya bilgisayar önerisi Sadece kasa monitörsüz 15 bin liraya güzel bir şey var mı hiç sizin bildiğiniz? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... O anakartın 2500 bandında olduğunu hatırlıyordum o yüzden 2. el önermiştim bütçe kısıtlı diye RAM konusunda haklısınız daha ucuzu varmış benim hatam.
A A1a2g2 Centipat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 760 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 2600x 3600mhz Anakart: Asus B450m-K Ram: Corsair Vengeance LPX 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz Ekran Kartı: Asus PH-GTX1660TI-O6G SSD: Toshiba OCZ TR200 480GB SSD Disk Kasa: Corsair Carbide Spec Delta RGB 550W Tempered Glass Gaming Kasa Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #17 Arkadaşlar ben burada sistemle ilgili bir baslik açtım farkli bir konuda konusmak istiyorsaniz bunun yeri burasi değil.
Arkadaşlar ben burada sistemle ilgili bir baslik açtım farkli bir konuda konusmak istiyorsaniz bunun yeri burasi değil.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.483 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #18 A1a2g2 dedi: Arkadaşlar ben burada sistemle ilgili bir baslik açtım farkli bir konuda konusmak istiyorsaniz bunun yeri burasi değil. Genişletmek için tıkla... Attığım sisteme bakabilirsin hocam dediğim özelleştirmeleri yaparak.
A1a2g2 dedi: Arkadaşlar ben burada sistemle ilgili bir baslik açtım farkli bir konuda konusmak istiyorsaniz bunun yeri burasi değil. Genişletmek için tıkla... Attığım sisteme bakabilirsin hocam dediğim özelleştirmeleri yaparak.
oyuncu17 Picopat Katılım 20 Kasım 2024 Mesajlar 183 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #19 A1a2g2 dedi: Arkadaşlar ben burada sistemle ilgili bir baslik açtım farkli bir konuda konusmak istiyorsaniz bunun yeri burasi değil. Genişletmek için tıkla... Attigim sisteme bakabilirsiniz, bu arada ne oynuyorsunuz?
A1a2g2 dedi: Arkadaşlar ben burada sistemle ilgili bir baslik açtım farkli bir konuda konusmak istiyorsaniz bunun yeri burasi değil. Genişletmek için tıkla... Attigim sisteme bakabilirsiniz, bu arada ne oynuyorsunuz?
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.483 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #20 oyuncu17 dedi: Attigim sisteme bakabilirsiniz, bu arada ne oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bütçesi 40k hocam alınmaz öyle bir sistem.
oyuncu17 dedi: Attigim sisteme bakabilirsiniz, bu arada ne oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Arkadaşın bütçesi 40k hocam alınmaz öyle bir sistem.