R5 2600X için ekran kartı önerisi

burakk7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ryzen 5 2600X ve RX570 4 GB kullanıyorum. Bu yaz çalışarak ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum, RX 6600 ve RTX 2060S arasında kaldım. Bu kartlar işlemcime darboğaz yapar mı? İşlemciyi de değiştirme şansım yok bu kartların yerine önerebileceğiniz bir kart var mı? Yoksa ekran kartı yerine işlemciyi mi değiştireyim.

Yapma durumu var zaten RX570 hala boş bir kart değil. Direkt sistemi upgrade et.

Genel olarak darboğaz yapmaz bazı oyunlarda GPU kullanımı %70 80 civarı arası olabiliyor ama asla işlemci %100kullanmıyor ekran kartı RX 6600 öneririm hem ekran kartı ileride yetmediği zaman FSR açarsın ve bu sayede daha uzun kullanırsın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ikinci el alacağım mining dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı?

Hocam ikinci el alacağım mining dışında dikkat etmem gereken bir şey var mı?

TechPowerUp GPU-Z uygulamasından görüntü isteyip internette aynı modelle kıyaslayabilirsin bu sayede orijinal mi yoksa çakma mı anlayabilirsin.

Tamamdır hocam yardımın için teşekkür ederim.

Hocam yalnız ben başta sıfır alacaksınız sanmıştım 2.el alacaksanız ucuza 2060 Super bulursanız kaçırmayın genellikle AMD mining için daha uygun oluyor 2.el satıcılarda voltaj düşürüp ısınmıyor deyip satabiliyor o yüzden 2060 Super daha iyi bir seçim olabilir ama genel olarak ikisi de çalışır sıkıntı etmez 2060 Super alıp FSR3 mod yükleyedebilirsin performansı bayağı artırıyor internette mod yükleme ile ilgili videolar var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RX6600 ile mining yapan görmedim hiç ama Param Güvende ile alacağım mining yapılmış olsa anlaşılır diye düşünüyorum. İkinci el fiyatlarına baktım biraz 6000TL'ye MSI Gaming X RTX 2060S, 5500TL'ye MSI Mech RX6600 var sizce hangisi daha mantıklı olur.

6600 öneririm kendin de buradan farklarına bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…