R5 2600X için soğutma tavsiyesi

Escuba

Hectopat
Yer
Çanakkale/Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, öncelikle herkese iyi forumlar. İşlemcimden tam performans almak için stok fanı değiştirmeyi düşünüyorum. Hava, sıvı model önerilerinize açığım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan mağazasına gidip teslim alacağınız mağazaya isteyebilirsiniz. (İlk ürün)

Sayın Mod, neden direk sıvı soğutma öneriyorsunuz? Bence böyle bir işlemciye hava soğutma daha iyi bir seçim olur.

Corsair daha iyi diye biliyorum H60 tercih edebilirim yeterli olacakmıdır? OC ile stabil çalışır mı ?

Sıvı soğutmayla arasında 200 lira fark var performansında nasıl farklar olur ?

300 TL’ye Corsair H60 varken neden hava soğutma önereyim?
Uzun kullanımlarda ve OC yapılırsa sıvı soğutma daha iyi performans verir.
Anakarta da ağırlık binmiyor, yer kaplamıyor.

300 TL’ye Corsair H60 varken neden hava soğutma önereyim?
Dediğiniz ürün stok da yok, internette araştırdığıma göre en ucuzu bile 500₺ üstüne. Eğer Karabük ve Terkirdağ şehirlerinde yaşıyorsanız o başka tabi.

Dediğiniz ürün stok da yok, internette araştırdığıma göre en ucuzu bile 500₺ üstüne. Eğer Karabük ve Terkirdağ şehirlerinde yaşıyorsanız o başka tabi.
2 tane mağazada stokta görünüyor. Zaten sitede yazıyor bu da.

Herhangi bir Vatan mağazasına gidip satın alıp, diğer mağazadan gönderilmesini isteyebilir. Ben öyle yaptım bir kaç kez. Ürünün parasını ödedikten sonra istediğiniz Vatan şubesine yolluyorlar.
Corsair daha iyi diye biliyorum H60 tercih edebilirim yeterli olacakmıdır? OC ile stabil çalışır mı ?

Sıvı soğutmayla arasında 200 lira fark var performansında nasıl farklar olur ?
Evet kesinlikle yeterli olacaktır. OC yapabilirsiniz rahatlıkla.

Son düzenleme:
Öyle oluyor mu? H60' ı 300 TL'ye alabilir miyim yani?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…