Hocam pil derken BIOS pilinden bahsediyorsanız onu yaptım. BIOS kendini sıfırladı. Ramler 3000mhz 'e ayarlıydı eski haline döndürdüm. Bir şey değişmedi, tekrar eski haline aldım.Bütün kablolar, ekran kartı, işlemcinin kendisi dahil çıkarıp kolonyayla temizleyip termal macunu yeniledim, tekrar montajını yaptım.Değişen bir şey maalesef yok. Sadece Fan ayarlarını manuel olarak biraz arttırdım, artık düşük sıcaklıklarda daha yüksek rpm lerde çalışıyorlar. Bunun biraz etkisi oldu ama bilgisayar ben burdayım diye bağırıyor artık. En son çare tanıdığım bir bilgisayarcıya götürmek olacak. Yamuk pinleride o arkadaş düzeltmişti. İnşallah bir çözüm bulunur,bulunmaz ise yeni bir CPU fanı almak tek çarem sanırım. Önerebileceğiniz modeller var ise, paylaşırsanız sevinirim. Aklımdaki model
bu,bütçemi biraz daha arttırabilirim. Ekteki fotoğraf BIOS ekranı sıcaklık ve voltaj değerleri sizde bir bakın yanlış bir durum var mı ?
Şimdiden teşekkürler.(Fotoğrafın kalitesini mazur görün eski bir model telefon kullanıyorum.)
Eki Görüntüle 446660