H HamiDosq Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #11 Dreamy Bull dedi: Hocam bence direk kasayı değiştirin hava akışı berbat ve PSU bomba. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım PC yi
Dreamy Bull dedi: Hocam bence direk kasayı değiştirin hava akışı berbat ve PSU bomba. Genişletmek için tıkla... Yeni aldım PC yi
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #12 harunatci dedi: Bilindik bir marka olmasının daha artısı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam darkflash markası gayet bilindik bir markadır. Bilmemenize şaşırdım.
harunatci dedi: Bilindik bir marka olmasının daha artısı olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam darkflash markası gayet bilindik bir markadır. Bilmemenize şaşırdım.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #13 HamiDosq dedi: Bütçe en fazla 450 450 lira bütçe Genişletmek için tıkla... Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bunu alın geçin.
HamiDosq dedi: Bütçe en fazla 450 450 lira bütçe Genişletmek için tıkla... Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bunu alın geçin.
H HamiDosq Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #14 turkkomandosu dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bunu alın geçin. Genişletmek için tıkla... turkkomandosu dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bunu alın geçin. Genişletmek için tıkla... Çok iyi soğutur mu?
turkkomandosu dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bunu alın geçin. Genişletmek için tıkla... turkkomandosu dedi: Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com www.gelbura.com Bunu alın geçin. Genişletmek için tıkla... Çok iyi soğutur mu?
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #15 HamiDosq dedi: Yeni aldım PC yi Genişletmek için tıkla... Sistemi değiştirin demiyorum sadece kasayı ekran kartı falan değil.
HamiDosq dedi: Yeni aldım PC yi Genişletmek için tıkla... Sistemi değiştirin demiyorum sadece kasayı ekran kartı falan değil.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #16 HamiDosq dedi: Çok iyi soğutur mu? Genişletmek için tıkla... O bütçeye alabileceğiniz en iyi soğutuculardan biri kendisi.
HamiDosq dedi: Çok iyi soğutur mu? Genişletmek için tıkla... O bütçeye alabileceğiniz en iyi soğutuculardan biri kendisi.
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Şubat 2021 #17 Hocam Arctic Freezer 34 Esports Duo öneririm.
H HamiDosq Decapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #18 turkkomandosu dedi: O bütçeye alabileceğiniz en iyi soğutuculardan biri kendisi Genişletmek için tıkla... Kasama Takabilir miyim peki uyumlumu hocam ?
turkkomandosu dedi: O bütçeye alabileceğiniz en iyi soğutuculardan biri kendisi Genişletmek için tıkla... Kasama Takabilir miyim peki uyumlumu hocam ?
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 4 Şubat 2021 #19 HamiDosq dedi: Kasama Takabilir miyim peki uyumlu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Kasanız bu galiba: Power Boost VK-G3902S Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Power Boost VK-G3902S Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Uyumlu.
HamiDosq dedi: Kasama Takabilir miyim peki uyumlu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Kasanız bu galiba: Power Boost VK-G3902S Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Power Boost VK-G3902S Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Uyumlu.
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Şubat 2021 #20 Hocam PSU’nuz nedir?