Ne kadar uğraşsamda hangi configi yüklesemde olmadı Arkadaşıma bakıyorum aynı yaptıklarını yapıyorum o kurdu kullanıyor ben kullanamıyorum halbuki birebir parçaları kullanıyoruz
çerdiği config.plist yapılandırma dosyaları (Clover):
config_amdfx_config --> AMD FX işlemciler (FX 8xxx gibi)
config_amdzen_config --> AMD Zen işlemciler (Ryzen, Threadripper & Athlon 2xxGE gibi)
config_intelmobile_config --> Intel dizüstü bilgisayarlar vb. mobil mimarili sistemler için
config_intelpc_config --> Intel masaüstü bilgisayarlar için
Makineye uygun config dosyasını varsayılan yapmak için config.plist olarak kaydedin.
Kurulum öncesi ve sonrası için uygun config.plist dosyasını Clover ekranında options --> configskısmından seçebilirsiniz.
Platform: Hackintosh (macOS) PC Bootloader/ön yükleyici: CLOVER (uEFI) Problem/sorun: end random seed Eğer kullandığınız imaj veya sistemde varsayılan/default olarak: EFI --> CLOVER --> drivers64uefi --> OsxAptioFixDrv-64.efi Veya benzeri bir .efi driver/sürücü var ise ve bu sorunu...
Cok benzer sorunlar, bir çok insan aynı konuları açmıs. Ryzen'le alakalı bır sıkıntı olduğunu düşünüyorum.
5 gündur en az 300 kere reset attım. 0x9 bazen 0x7 End RandomSeed... @Emre Gözükara@Ahmet bnc@claus@blackandyellow
Ryzen kullananlar için kendi çözümümü yazayım. Config listesinde neyi seçeceğinizi biliyorsunuz zaten ama seçmeden önce hepsine sıra ile tıklayın, küçük takılmalar ile config değişiyor ve en son çıkmadan amdzen configi seçin devam edin. Sonuçları yazarsanız güzel olur
Ryzen kullananlar için kendi çözümümü yazayım. Config listesinde neyi seçeceğinizi biliyorsunuz zaten ama seçmeden önce hepsine sıra ile tıklayın, küçük takılmalar ile config değişiyor ve en son çıkmadan amdzen configi seçin devam edin. Sonuçları yazarsanız güzel olur
Inanilmaz bir olay. Cok tesekkurler @76087 .Gerçekten işe yaradı. Sanırım orada cloverla alakali config set etmede sorun var.
Emeginize saglik @claus@blackandyellow.
Inanilmaz bir olay. Cok tesekkurler @76087 .Gerçekten işe yaradı. Sanırım orada cloverla alakali config set etmede sorun var.
Emeginize saglik @claus@blackandyellow.
Ben buradaki sorunu tüm configleri silip tek dosya olarak zen config dosyasını bıraktım ayrıca ismini config.plist olarak değiştirdim.
Bu sistemdeki bu hata CSM modunun kapatılmasından dolayıdır CSM açıldıkdan sonra sorun ortadan kalkmıştır !