Kerem Mungan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 201 26 Nisan 2023 #41 Nor0 dedi: Hocam BIOS'ta CPB kapatman lazım işlemciyi Boost frekansına çıkarıyor bu ayar sen bir de stok fanla kullanıyorsun ısınmanın nedeni bu gibi çok fazla voltajda çalışıyor işlemci zaten SS dede belli. Genişletmek için tıkla... Hemen dönüş yapacağım.
Nor0 dedi: Hocam BIOS'ta CPB kapatman lazım işlemciyi Boost frekansına çıkarıyor bu ayar sen bir de stok fanla kullanıyorsun ısınmanın nedeni bu gibi çok fazla voltajda çalışıyor işlemci zaten SS dede belli. Genişletmek için tıkla... Hemen dönüş yapacağım.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2023 #42 Kerem Mungan dedi: Hemen dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Anakartın marka modeli nedir bu arada?
Kerem Mungan dedi: Hemen dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Anakartın marka modeli nedir bu arada?
Kerem Mungan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 201 27 Nisan 2023 #43 Nor0 dedi: Anakartın marka modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... BIOSTAR A320 mh. Nor0 dedi: Anakartın marka modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam CPB'yi kapattım ancak hala frekans düşmedi. Nor0 dedi: Anakartın marka modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam burada mısınız? Deniz_atç dedi: Hocam 97 derece ne demek? Benim 1600 AF 85 geçmedi. Çok yüksek bir değer. Nasıl frekans düşürdüğünü görüyoruz zaten güç çekimine bakarsan. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım burada mısınız acaba? Son düzenleme: 27 Nisan 2023
Nor0 dedi: Anakartın marka modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... BIOSTAR A320 mh. Nor0 dedi: Anakartın marka modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam CPB'yi kapattım ancak hala frekans düşmedi. Nor0 dedi: Anakartın marka modeli nedir bu arada? Genişletmek için tıkla... Hocam burada mısınız? Deniz_atç dedi: Hocam 97 derece ne demek? Benim 1600 AF 85 geçmedi. Çok yüksek bir değer. Nasıl frekans düşürdüğünü görüyoruz zaten güç çekimine bakarsan. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey soracağım burada mısınız acaba?
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #44 Kerem Mungan dedi: Hocam bir şey soracağım burada mısınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bizde her insan gibi yatıp kalkıp okula gidiyoruz ondan dolayı her zaman musait değiliz anlayacağın. Problem çözüldü mü?
Kerem Mungan dedi: Hocam bir şey soracağım burada mısınız acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam bizde her insan gibi yatıp kalkıp okula gidiyoruz ondan dolayı her zaman musait değiliz anlayacağın. Problem çözüldü mü?
Kerem Mungan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 201 27 Nisan 2023 #45 Nor0 dedi: Hocam bizde her insan gibi yatıp kalkıp okula gidiyoruz ondan dolayı her zaman musait değiliz anlayacağın. Problem çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam illa cevap verin demedim ki burada mısınız diye sordum. Nor0 dedi: Hocam bizde her insan gibi yatıp kalkıp okula gidiyoruz ondan dolayı her zaman musait değiliz anlayacağın. Problem çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Durum bu şekilde. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-04-27 153026.png 31,3 KB · Görüntüleme: 33 Ekran görüntüsü 2023-04-27 010019.png 22,4 KB · Görüntüleme: 36
Nor0 dedi: Hocam bizde her insan gibi yatıp kalkıp okula gidiyoruz ondan dolayı her zaman musait değiliz anlayacağın. Problem çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam illa cevap verin demedim ki burada mısınız diye sordum. Nor0 dedi: Hocam bizde her insan gibi yatıp kalkıp okula gidiyoruz ondan dolayı her zaman musait değiliz anlayacağın. Problem çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Durum bu şekilde.
Nor0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 2.828 Çözümler 5 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #46 Kerem Mungan dedi: Hocam illa cevap verin demedim ki burada mısınız diye sordum. Durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Voltaj düşmüş sıcaklık zaten o fan için normal değerler.
Kerem Mungan dedi: Hocam illa cevap verin demedim ki burada mısınız diye sordum. Durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Voltaj düşmüş sıcaklık zaten o fan için normal değerler.
Deniz_atç Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus EX-A320M Gaming Ryzen 5 1600 AF Asus Dual RX 5500 XT oc 4gb Hikvision U10 16 gb (8x2) 3200 mhz ram Corsair VS450 450w 80+ psu Samsung Pm981a 256 gb m2 ssd Samsung 870 QVO 2 tb ssd Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #47 Kerem Mungan dedi: Hocam illa cevap verin demedim ki burada mısınız diye sordum. Durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Şuan normal
Kerem Mungan dedi: Hocam illa cevap verin demedim ki burada mısınız diye sordum. Durum bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Şuan normal
Kerem Mungan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 201 27 Nisan 2023 #48 Deniz_atç dedi: Şu an normal. Genişletmek için tıkla... Nor0 dedi: Voltaj düşmüş sıcaklık zaten o fan için normal değerler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ikinize de iade ile uğraşmadığım için mutluyum açıkçası.
Deniz_atç dedi: Şu an normal. Genişletmek için tıkla... Nor0 dedi: Voltaj düşmüş sıcaklık zaten o fan için normal değerler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ikinize de iade ile uğraşmadığım için mutluyum açıkçası.
Deniz_atç Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 1.407 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Asus EX-A320M Gaming Ryzen 5 1600 AF Asus Dual RX 5500 XT oc 4gb Hikvision U10 16 gb (8x2) 3200 mhz ram Corsair VS450 450w 80+ psu Samsung Pm981a 256 gb m2 ssd Samsung 870 QVO 2 tb ssd Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2023 #49 Kerem Mungan dedi: Teşekkür ederim ikinize de iade ile uğraşmadığım için mutluyum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kaç tl verdiniz işlemciye?
Kerem Mungan dedi: Teşekkür ederim ikinize de iade ile uğraşmadığım için mutluyum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Kaç tl verdiniz işlemciye?
Kerem Mungan Hectopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 201 28 Nisan 2023 #50 Deniz_atç dedi: Kaç TL verdiniz işlemciye? Genişletmek için tıkla... 1000TL + 100TL Param Güvende hizmet bedeli.
Deniz_atç dedi: Kaç TL verdiniz işlemciye? Genişletmek için tıkla... 1000TL + 100TL Param Güvende hizmet bedeli.